“Εφ’ όλης της ύλης” η συνάντηση για τα καταστήματα εστίασης και αναψυχής

10/12/2015
image_print

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία τους και άπτονται αρμοδιοτήτων του Δήμου

Συνάντηση με την Διοίκηση και τα μέλη της Ένωσης Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Καρδίτσας είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης 9/12 ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκος και οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών και Επιχειρηματικότητας κ.κ. Σωτ. Μπακαλάκου και Κων. Ψημμένος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλ. Αντωνίου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Ηλ. Αντωνίου και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Καρδίτσας κ. Κ. Τσιγαρίδας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία των καταστημάτων των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής της πόλης (τραπεζοκαθίσματα, οριοθετήσεις παραχωρούμενων κοινοχρήστων χώρων, διαχωριστικά, τέλη κ.λ.π.).

Η Δημοτική Αρχή έδωσε για μία ακόμα φορά έμφαση στην ανάγκη τήρησης των νόμων και των κανονισμών απ'όλους τους επαγγελματίες του κλάδου, αναγνωρίζοντας οτι σημειώθηκε πρόοδος σε ορισμένα ζητήματα τους τελευταίους μήνες, αλλά και καθιστώντας σαφές οτι δεν πρόκειται να επιδείξει ανοχή σε αυθαιρεσίες οποιασδήποτε μορφής που τυχόν συνεχιστούν.

Από την πλευρά τους οι καταστηματάρχες καθώς και οι εκπροσώποι των συλλογικών φορέων είχαν την ευκαιρία να θέσουν υπόψη της Δημοτικής Αρχής τις θέσεις, τις προτάσεις, αλλά και τις παρατηρήσεις, τις ενστάσεις και επιφυλάξεις τους επί των θεμάτων που ετέθησαν.