Δωρεάν μαθήματα μουσικής στο Ωδείο Ευθυμιάδη

06/06/2014
image_print

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ

Κοινωνικό Ωδείο θα λειτουργήσει στο Ωδείο Ευθυμιάδη από 1η Ιουλίου και για όλους τους θερινούς μήνες για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε καταβολή διδάκτρων για την εκμάθηση μουσικής στα παιδιά τους.

Άποροι, Άνεργοι, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες, οικογένειες που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους μπορούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Ωδείο και να κάνουν  δωρεάν μαθήματα σε όλα τα όργανα και τα θεωρητικά μέχρι την λήξη της σχολικής χρονιάς.

Αξιόλογοι Καθηγητές διαφορετικών ειδικοτήτων θα διδάσκουν στα παιδιά οικογενειών, που αποδεδειγμένα αδυνατούν να καταβάλλουν τα μηνιαία δίδακτρα.

Τα μαθήματα που διδάσκονται είναι: κιθάρα – Βυζαντινή Μουσική – πιάνο – αρμόνιο – βιολί – ηλεκτρική κιθάρα – ηχοληψία – ηλεκτρικό μπάσο – Ντράμς – μπουζούκι – λάουτο – Ανώτερα Θεωρητικά – ακορντεόν – σαξόφωνο – παραδοσιακό κλαρίνο – μουσική τεχνολογία – τραγούδι – ραδιοφωνική παραγωγή για DJ κ.τ.λ.

Το Κοινωνικό Ωδείο αποτελεί μια επιπλέον προσφορά του Ωδείου Ευθυμιάδη σ'ένα ήδη υπάρχον ποικίλο πλαίσιο πολλαπλών παροχών και προσφορών που αφορά τη μουσική εκπαίδευση του Νομού Καρδίτσας.

Είναι μια προσφορά προς τις οικογένειες και τους γονείς που αδυνατούν να προσφέρουν στα παιδιά τους το πολύτιμο αγαθό, της μουσικής μόρφωσης και καλλιέργειας.

Για περισσότερες πληροφορίες για την λειτουργία του Κοινωνικού Ωδείου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά πρωί και απόγευμα στην Γραμματεία του Ωδείου
(τηλ. Επικοινωνίας: 24410-75440 ή 24410-42896) ή στην διεύθυνση του Ωδείου, Κολοκοτρώνη 38 και Ύδρας.