Δωρεά υγειονομικού υλικού

16/04/2020
image_print

Υγειονομικό υλικό προσέφερε στο Νοσοκομείο η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) του Δήμου Καρδίτσας

Πέντε χιλιάδες ιατρικές μάσκες και πέντε χιλιάδες γάντια δώρισε στο Νοσοκομείο Καρδίτσας η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Καρδίτσας. Η δωρεά έγινε στο πλαίσιο της ενίσχυσης των αποθεμάτων του ιδρύματος με στόχο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στις ημέρες της πανδημίας. Το υγειονομικό υλικό παρέδωσαν στον διοικητή κ. Δ. Κεχαγιά, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Κ. Παπαλός και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων της επιχείρησης κ. Φ. Καρελάς.

Κάναμε το αυτονόητο, δήλωσε ο Δήμαρχος και πρόσθεσε: “Έχουμε υποχρέωση ως αυτοδιοίκηση να στηρίξουμε το έργο του Νοσοκομείου μας. Έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε το έργο της διοίκησης, το έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Ευχόμαστε σε όλους Καλή Ανάσταση και γρήγορα να τελειώσουμε με την περιπέτεια που περνάμε” κατέληξε ο κ. Τσιάκος.

“Η ΔΕΥΑΚ προσφέρει σήμερα υγειονομικό υλικό στο νοσοκομείο μας. Η πρόκληση που αντιμετωπίζουμε με την πανδημία αφορά το σύνολο της κοινωνίας. Στην πρόκληση αυτή απαντούμε όλοι μαζί. Η ΔΕΥΑΚ στηρίζει το σπουδαίο έργο που προσφέρει στην τοπική κοινωνία το νοσοκομείο μας. Εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλους” δήλωσε ο κ. Παπαλός.

Ο Διοικητής από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον πρόεδρο για την προσφορά και τους ευχήθηκε Καλή Ανάσταση.