Δήμος και ΔΕΥΑ Κατερίνης στηρίζουν την Καρδίτσα

11/10/2020
image_print

Αντιπροσωπεία και επικεφαλής τον Δήμαρχο βρέθηκε στην περιοχή μας

Με επικεφαλής τον Δήμαρχο  Κατερίνης κ. Κων/νο Κουκοδήμο ο Δήμος και η ΔΕΥΑ Κατερίνης έδειξαν την ηθική αλλά και την έμπρακτη υποστήριξή τους προς τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας. Ειδικότερα οι εκπρόσωποι του Δήμου και της ΔΕΥΑΚ βρέθηκαν στην Καρδίτσα μεταφέροντας βοήθεια προς τους πληγέντες η οποία παραδόθηκε στο πρ. στρατόπεδο Λουμάκη.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης και άλλα στελέχη του Δήμου και της ΔΕΥΑ βρέθηκαν στον δημαρχείο της Καρδίτσας όπου τους υποδέχθηκε ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας κ. Σπύρος Κουρτεσιώτης καθώς ο δήμαρχος απουσίαζε στην Αθήνα. Το παρόν στη συνάντηση έδωσε και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Κώστας Παπαλός όπως και ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφ. Στάθης. Ο κ. Κουκοδήμος δήλωσε ότι η Δημοτική Αρχή Κατερίνης αλλά και οι δημότες βρίσκονται κοντά στους πλημμυροπαθείς. Πρόσθεσε ακόμη πως η βοήθεια τους έχει συμβολικό χαρακτήρα ωστόσο δείχνει τη θέληση όλων να στηρίξουν την προσπάθεια ανόρθωσης της Καρδίτσας.

Θερμά ευχαρίστησε το Δήμαρχο Κατερίνης ο εκπρόσωπος του Δήμου Καρδίτσας κ. Σπύρος Κουρτεσιώτης, όπως και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Παπαλός. Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε και τη ΔΕΥΑΚ όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση και στελέχη της εταιρίας για να ενημερωθούν για την κατάσταση που δημιούργησε η πλημμύρα στην πόλη και ιδιαίτερα στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης (αποχέτευση, βιολογικό). Στην αντιπροσωπεία της Κατερίνης μετείχαν εκτός από το Δήμαρχο κ. Κουκοδήμο, οι αντιδήμαρχοι κκ Ι. Συμεωνίδης και Γ. Κυριακίδης και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Αστ. Μπουσνάκης.