Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας

21/02/2014
image_print

Την  Τρίτη 25/2, από τις 8.00 το πρωί ως τις 4.00 το απόγευμα από τις αποθήκες του Συλλόγου Πολυτέκνων στην οδό Καραϊσκάκη και Παλαιολόγου
Θα ακολουθήσει εντός της ερχόμενης εβδομάδας και η παραλαβή και η διανομή των τροφίμων  από τους Προέδρους των Κοινοτήτων στους δικαιούχους κάθε Κοινότητας
 

Η Αντιδήμαρχος Ειδικών Πληθυσμιακών Κοινωνικών Ομάδων & Αλληλεγγύης κ. Σούφλα ενημερώνει τους δημότες για τα εξής:

  1. Ολοκληρώθηκε η παραλαβή των τροφίμων (ελαιόλαδο, ζυμαρικά, φέτα, γραβιέρα και κεφαλογραβιέρα) που θα διανεμηθούν στους δημότες του Δήμου Καρδίτσας που  είναι δικαιούχοι του προγράμματος διανομής τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που υλοποιεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σε συνεργασία με τις Περιφερειακές Ενότητες.
  2. Οι κάτοικοι της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας που είναι δικαιούχοι του προγράμματος, θα  μπορούν να προσέρχονται την Τρίτη 25/2/2014 και από ώρα 08.30 π.μ. έως και 16.00 μ.μ. στις αποθήκες του Συλλόγου Πολυτέκνων, στην διασταύρωση των οδών Καραϊσκάκη και Παλαιολόγου, για να παραλάβουν τα τρόφιμα που δικαιούνται.
  3. Από την επομένη ημέρα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, οι Πρόεδροι των υπολοίπων  Κοινοτήτων του Δήμου Καρδίτσας θα παραλαμβάνουν κατόπιν συνεννοήσεως, τα τρόφιμα για λογαριασμό των δικαιούχων κάθε Κοινότητας, στους οποίους και θα τα διανείμουν.