Ασφαλτοστρώσεις στην Τ.Κ. Αγίου Θεοδώρου από την ΤΕΡΝΑ

11/10/2017
image_print

Έπειτα από αίτημα του Δήμου Καρδίτσας η κατασκευάστρια εταιρεία του Ε65 ασφαλτόστρωσε δρόμους συνολικού μήκους 250 μ. εντός του οικισμού αποκαθιστώντας φθορές που είχαν προκληθεί από τη διέλευση βαρέων οχημάτων της

Στην ασφαλτόστρωση δρόμων εντός του οικισμού του Αγίου Θεοδώρου προχώρησε η κατασκευάστρια εταιρεία του αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδας Ε65, ΤΕΡΝΑ ΑΕ ανταποκρινόμενη θετικά σε σχετικό αίτημα του Δήμου Καρδίτσας.

Οι συγκεκριμένες εργασίες έγιναν στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας του Δήμου Καρδίτσας με την ΤΕΡΝΑ Α.Ε. για την αποκατάσταση των φθορών που είχαν δημιουργηθεί από τη διέλευση βαριών οχημάτων της εταιρείας εντός του οικισμού.

Μηχανήματα του Δήμου Καρδίτσας απομάκρυναν τα ακατάλληλα υλικά με εκσκαφέα-φορτωτή και κατασκεύασαν την υποδομή για την ασφαλτόστρωση με κατάλληλο μηχάνημα γκρέιντερ. Έγινε διαμόρφωση της επιφάνειας του εδάφους διαστρώνοντας κατάλληλο επίλεκτο υλικό Ε4 και στη συνέχεια έγινε διάστρωση με θραυστό υλικό 3Α ως τελική στρώση. Η κατασκευάστρια εταιρεία του αυτοκινητόδρομου κεντρική Ελλάδας Ε-65 έκανε τη διάστρωση της ασφάλτου ΑΣ 12,5 πάχους 4cm χρησιμοποιώντας Finisher και δονητικούς οδοστρωτήρες. Συνολικά ασφαλτοστρώθηκαν δρόμοι μήκους 250m και πλάτους 6,0m.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ.Φώτης Αλεξάκος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας κ. Κωνσταντίνος Ξυλομένος, καθώς και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίου Θεοδώρου κ. Κωνσταντίνος Νταρακλίτσης ευχαριστούν και δημόσια την κατασκευαστική εταιρεία ΤΕΡΝΑ Α.Ε. και τον εργοταξιάρχη κ.Τσιώλη Κωνσταντίνο για την άριστη συνεργασία που είχαν για την ασφαλτόστρωση στην Τ.Κ. Αγ.Θεοδώρου.