24/05/2017
image_print

Ευχαριστήριο από τον υπεύθυνο διοργάνωσης Σωτήρη Αντωνίου

plasthriosΗ διεξαγωγή του 2ου Πλαστήριου Δρόμου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, ρεκόρ συμμετοχών και εξελίχθηκε, για μια ακόμα φορά, σε γιορτή του μαζικού αθλητισμού και του πολιτισμού για την Καρδίτσα.

Εκατοντάδες αθλητές – δρομείς πήραν μέρος στη μαζική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Καρδίτσας- ΔΟΠΑΚ με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας.

Εν ενεργεία αθλητές, πρωταθλητές Ελλάδας, πανελληνιονίκες και όλοι οι δημότες που έτρεξαν,ατομικά ,συλλογικά ή ομαδικά με το χαμόγελο της ικανοποίησης στα χείλη, παρά την κούραση, χάρηκαν για τη συμμετοχή τους και έμειναν ικανοποιημένοι από την άψογη διοργάνωση. Δρομείς από όλη την Ελλάδα ήρθαν στην Καρδίτσα ,έτρεξαν και έφυγαν εκφράζοντας τα συγχαρητήριά τους στους διοργανωτές, γιατί οι παροχές ήταν περισσότερες από άλλες πόλεις που διοργανώνουν χρόνια ανάλογους αγώνες. Τεχνικά μπλουζάκια δωρεάν, τέσσερις υποτροφίες σε νικητές, έξι ζευγάρια παπούτσια μετά από ηλεκτρονική κλήρωση, νερά,χυμοί,ενεργειακό τσάι, μπάρες δημητριακών, μπανάνες , όλα προσφορά των χορηγών της εκδήλωσης.

Στην άριστη διεξαγωγή του Πλαστήριου Δρόμου βοήθησε ο Σύλλογος Δρομέων Καρδίτσας, με επικεφαλής τον Πρόεδρό του κ. Βησσάρη Ζησόπουλο.

Η ασφάλεια των δρομέων εξασφαλίστηκε με την παρουσία δύο ασθενοφόρων, του ΕΚΑΒ στελεχωμένο με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας ως εθελοντή, παθολόγο-γιατρό κ. Γιάννη Ντελή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας και της Αρωγής, την παρουσία κατά μήκος της διαδρομής της Τροχαίας, της Δημοτικής Αστυνομίας, της Ραδιολέσχης ,της Λέσχης 4χ4,του Ερυθρού Σταυρού, της Διασωστικής Ομάδας, του Συλλόγου Αιμοδοτών, του Ποδηλατικού Ομίλου, του Συλλόγου Μοτοσυκλετιστών και εθελοντών δημοτών που κάλυψαν όλους τους δρόμους με άριστο συντονισμό του υποδιοικητή της Τροχαίας κ. Τηλέμαχου Σωτηρόπουλου και του Αξιωματικού της Τροχαίας κ. Αργύρη Ιωακείμ.

Σημαντική ήταν η προσφορά του Αστικού ΚΤΕΛ ν. Καρδίτσας, που μετέφερε τους δρομείς από την κεντρική πλατεία στα σημεία εκκίνησης.

Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Σωτήρης Αντωνίου, ευχαριστεί για την πολύτιμη βοήθειά τους όλους τους προαναφερόμενους,το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και το Σύλλογο των Φυσιοθεραπευτών που βοήθησε τους αθλητές στον τερματισμόκαι το Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο ”Καραγκούνα” για την παρουσία των παιδιών με παραδοσιακές στολές κατά τη δάρκεια των απονομών κυπέλλων και μεταλλίων στους νικητές.

Επίσης, τους υπαλλήλους του Δήμου,του ΔΟΠΑΚ ,όλους τους εθελοντές που στελέχωσαν τη Γραμματεία και τους γυμναστές-προπονητές Σάκη Δεληγιάννη, Ηλία Παπαϊωάννου, Δήμητρα Κοζιού, Δημήτρη Μυλωνά και Αντρέα Λάππα, που βοήθησαν στις εκκινήσεις και τον τερματισμό των δρομέων.

Ευχαριστίες αξίζουν στο Γιώργο Χατζηγιάννη για τη δωρεάν δημιουργία της ιστοσελίδας plastirios.gr, μέσω της οποίας ενημερώνουμε επίσημα για τον Πλαστήριο Δρόμο και στους μεγάλους αθλητές όπως ο Αντώνης Παπαδημητρίου του Άρη θεσσαλονίκης,ο Στέλιος Φιλάι του Ολυμπιακού, ο Γεράσιμος Γρίβας του Ολυμπιακού, ο Χρήστος Παλούκης και ο Δημήτρης Μαλάι,οι οποίοι με την συμμετοχή τους ανέβασαν το κύρος της διοργάνωσης και της έδωσαν μεγαλύτερη αίγλη.

Μεγάλοι χορηγοί, εκτός Καρδίτσας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για τη στήριξη του Πλαστήριου Δρόμου. Σημαντική και πολύτιμη ήταν και η στήριξη των Καρδιτσιωτών χορηγών, που “αγκάλιασαν” για μια ακόμα φορά την εκδήλωση και βοήθησαν στην απόλυτη κάλυψη των υψηλών απαιτήσεών της.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές που ήταν: