Ανεβάζει εορταστικούς ρυθμούς με τέσσερις συναυλίες ο Δήμος Καρδίτσας

20/12/2018
image_print

Πιο γιορτινό από ποτέ είναι φέτος το κλίμα στην Καρδίτσα με επίκεντρο το θεματικό πάρκο της Παυσιλυπούπολης που αποτελεί πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους, αλλά και λόγω του πλούσιου εορταστικού φωτισμού και διάκοσμου. Ο Δήμος Καρδίτσας θέλοντας να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τους εορταστικούς ρυθμούς προγραμμάτισε τις επόμενες ημέρες και μέχρι την Πρωτοχρονιά τέσσερις μεγάλες συναυλίες.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος, πλαισιώμενος από τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής της Παυσιλυπούπολης, Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Σωτηρία Μπακαλάκου και Κων/νο Ψημμένο παραχώρησε συνέντευξη τύπου ανακοινώνοντας το πρόγραμμα των συναυλιών.

Όπως τόνισε εισηγητικά έγινε μεγάλη προσπάθεια και σκληρή δουλειά επί τέσσερα χρόνια από αιρετούς και εργαζόμενους του Δήμου, αλλά και εθελοντές ώστε να στηθεί το θεματικό πάρκο της Παυσιλυπούπολης που συγκαταλέγεται πλέον μεταξύ των καλύτερων της χώρας και τυγχάνει ευρύτερης προβολής αποσπώντας πολύ κολακευτικά σχόλια από τους επισκέπτες του που κάθε χρόνο αυξάνονται, ενώ κάθε χρόνο με αποκορύφωμα τη φετινή χρονιά αναβαθμίζεται και ο εορταστικός φωτισμός και διάκοσμος στην πόλη και τις κοινότητες.

Φέτος ως Δήμος Καρδίτσας θέλοντας να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο τους εορταστικούς ρυθμούς της πόλης προγραμματίσαμε τέσσερις μεγάλες συναυλίες που θα πλαισιώσουν μουσικά τις εκδηλώσεις μας:

– Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και ώρα 6.30 μμ στην Κεντρική Πλατεία με τον Κώστα Μαρτάκη

– Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 9.00 μμ στο Παυσίλυπο με την Φωτεινή Βελεσιώτου και το Σωτήρη Μπαλλά. Η είσοδος στη συναυλία είναι 5 € και οι κρατήσεις θέσεων γίνονται στο τηλέφωνο του Παυσιλύπου (2441071159)

– Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου και ώρα 7.00 μμ στην πλατεία Δικαστηρίων με το νεανικό συγκρότημα “48 ώρες”. Το κόστος της συναυλίας αυτής καλύπτει κατά 60% περίπου ο Δήμος και κατά 40% τα καταστήματα της πλατείας : gLL all day long, Kαρράς cafe, Solair cafe bar, Vitrage, Piou cafe, Barcode, ΕστιατόριοΣτουΚουστο

– Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου και ώρα 7.00 μμ στον πεζόδρομο Χατζημήτρου με το νεανικό συγκρότημα «the big nose attack». Το κόστος της συναυλίας καλύπτει ο Δήμος σε συνεργασία με τα καταστήματα «Cadillac records cocktail bar» και «Καφενείο το κοσμικόν».

«Πιστεύουμε ότι αυτές οι συναυλίες θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το εορταστικό κλίμα στην πόλη και θα δώσουν τη δυνατότητα στους συμπολίτες κάθε ηλικίας και ιδιαίτερα στη νεολαία μας να διασκεδάσει και να ψυχαγωγηθεί. Καλούμε λοιπόν όλους τους Καρδιτσιώτες να συμμετάσχουν σ’ αυτές και να απολαύσουν όμορφες γιορτινές και μουσικές βραδιές. Θέλω με την ευκαιρία να ευχαριστήσω και τις επιχειρήσεις που στηρίζουν αυτές τις συναυλίες και χαιρόμαστε που στις προσπάθειες του Δήμου βρίσκομαι κάθε χρόνο και περισσότερους αρωγούς»