05/07/2024
image_print

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση χορήγησης 1ης παράτασης τριών (3) μηνών με αναθεώρηση της προθεσμίας του έργου “Προσαρμογή των λειτουργούντων παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Καρδίτσας στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 99/2017” (εισ.: αντιδήμαρχος Παν. Σβερώνης)

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση χορήγησης 1ης παράτασης περάτωσης του έργου “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΕΟΜΗΝΙΑΣ ΤΗΣ 18ης & 19ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020” (Αρ.Μελ.9/2021) (εισ.: αντιδήμαρχος Παν. Σβερώνης)

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του 2ου ΑΠΕ του έργου “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΕΟΜΗΝΙΑΣ ΤΗΣ 18ης-19ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2020” (Αρ.Μελ.7/2021) (εισ.: αντιδήμαρχος Παν. Σβερώνης)

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών για το έργο με τίτλο «Διαμόρφωση και περιβαλλοντική Ανάδειξη κοινόχρηστων χώρων στις γειτονιές της Καρδίτσας» (εισ.: αντιδήμαρχος Παν. Σβερώνης)

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με διατύπωση απόψεων αναθέτουσας αρχής επί της δικαστικής προσφυγής της Κ/Ξ ΧΑΝΗΣ Β. – ΖΑΡΚΑΔΑΣ Δ. – ΤΣΙΑΝΑΒΑΣ Γ. κατά της υπ’ αριθμ. 284/2024 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Καρδίτσας για το έργο «ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» (εισ.: αντιδήμαρχος Παν. Σβερώνης)

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση υποβληθείσας προσφυγής για την ανάκληση της υπ’ αριθμ. 10/2024 Πράξης της Υπηρεσίας Επιτρόπου Ελεγκτικού Συνεδρίου Νομού Καρδίτσας και παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας σε δικηγόρο του Δήμου για παράσταση στο Ελεγκτικό Συνέδριο όταν προσδιοριστεί η συζήτηση επί της προσφυγής ανάκλησης (εισ.: αντιδήμαρχος Παν. Σβερώνης)

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με προσφυγή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, σύμφωνα με τα άρθρα 32 παρ. 2γ & 32Α του Ν. 4412/2016 για την ανάθεση σύμβασης με τίτλο “ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ (DANIEL) ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ”, έγκριση και παραλαβή της μελέτης, καθορισμός των όρων της πρόσκλησης σε περιορισμένο αριθμό οικονομικών φορέων και ορισμός επιτροπής διαπραγμάτευσης και αξιολόγησης προσφορών (εισ.: αντιδήμαρχος Φωτ. Παπαδημητρίου)

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση πρακτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο “ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΤΕΛΗ (ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΕΤΟΥΣ 2024 -2025)” (εισ.: αντιδήμαρχος Π. Μουταρέλος)

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με απαλλαγή υπολόγου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού για αναθέσεις έργων ΔΕΔΔΗΕ (εισ.: αντιδήμαρχος Σωτ. Αντωνίου)

10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση αποφάσεων δημάρχου για τη μετακίνηση υπηρεσιακών οχημάτων του Δήμου Καρδίτσας εκτός διοικητικών ορίων της Π.Ε. Καρδίτσας (εισ.: πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής)