Το ¨Θεοδωρίδειο Κέντρο – Ορίζοντες¨ του Δήμου Καρδίτσας κλείνει ευχάριστα τη φετινή περίοδο

14/06/2018
image_print

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
¨ΘΕΟΔΩΡΙΔΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ-ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ¨
Κέντρο Υποστήριξης και Παροχής Συμβουλών για Ανθρώπους με Ειδικές Ανάγκες
Αλλαμανή 57 & Καποδιστρίου
Τηλ. & FAX: 24410 71761

Μια ξεχωριστή ημέρα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι νέοι-ες του ¨Θεοδωρίδειου Κέντρου – Ορίζοντες¨ του Δήμου Καρδίτσας για να κλείσουν ευχάριστα τη φετινή σχολική περίοδο κάνοντας το δικό τους πάρτι με μουσική από τον κ. Άγγελο Παλαπέλα και τρεις μαθητές του από το μουσικό σχήμα μπαντίνα (Αθανασίου Τριανταφυλλιά, φλάουτο, Βήτου Ελπίδα, σαξόφωνο και Παλαπέλας Φίλιππος, κιθάρα) παρουσιάζοντας τα τραγούδια της χορωδίας τους, που δημιουργήθηκε φέτος, στους εθελοντές του Κέντρου, στους γονείς, καθώς και στο Δ.Σ, την Πρόεδρο, την κα. Αντωνίου Ελένη, τον Αντιπρόεδρο κ. Ψημμένο Σωτήρη, καθώς και τα μέλη του κα. Κολοβού Αλέξάνδρα, κα. Ζιάκα Σταυρούλα, κ. Σουφλάκο Βασίλη, κ. Κατσάρα Κων/νο και τον κ. Ψαχούλα Ορέστη.

Η εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς που παρουσίασαν οι νέοι-ες μαζί με τον χοροδιδάσκαλο τους κ. Χαντζιάρα Παναγιώτη, όπου το διασκέδασαν με την καρδιά τους και τους ευχαριστούν θερμά.

Το ¨Θεοδωρίδειο Κέντρο – Ορίζοντες¨ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν τη φετινή σχολική περίοδο: τις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Καρδίτσας, το Χορευτικό του Δήμου Καρδίτσας και ιδιαίτερα τον κ. Πάνο Χαντζιάρα, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Μουσικό Σχολείο και ιδιαίτερα τον κ. Παλαπέλα Άγγελο και τον Δ/ντη του κ. Λίτσιο Γιώργο και γενικά όλους τους εθελοντές του Κέντρου για την πολύτιμη βοήθεια τους: την κα. Ευγενία Μπασδέκη (νηπιαγωγό), τον κ. Μάκη Κατσαβριά (γυμναστή),την κα. Μάρθα Μακρή (Εικαστικά), και την κα. Πηνελόπη Ντόβα (δασκάλα)

Το¨Θεοδωρίδειο Κέντρο – Ορίζοντες¨ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους πολίτες της Καρδίτσας για τις πολύτιμες δωρεές του και εύχεται σε όλους Καλό Καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού του για το Σεπτέμβρη. Το Κέντρο θα παραμείνει ανοιχτό για όλο το διάστημα του καλοκαιριού για την εξυπηρέτηση του κόσμου.