Δήλωση Δημάρχου Καρδίτσας Φώτη Αλεξάκου

07/01/2019
image_print

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας Φώτης Αλεξάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σχετικά με δημοσιεύματα που εμπλέκουν τα κόμματα στην Αυτοδιοίκηση έχω να δηλώσω τα εξής:
Η αντίληψη περί εμπλοκής των κομμάτων στις Αυτοδιοικητικές εκλογές είναι παρωχημένη και μας γυρίζει χρόνια πίσω. Παρόλα αυτά, είναι αλήθεια ότι και στο Δήμο μας κάποιοι αναζήτησαν κομματική στήριξη για τους δικούς τους λόγους. Η κοινωνία θα τους κρίνει.

Εμείς από την πλευρά μας, όπως και το 2014, έτσι και σήμερα, θα συνεχίσουμε και πάλι την προσπάθειά μας με ανεξάρτητη πρόταση, η οποία έχει σαν επίκεντρο τον Δημότη. Το γεγονός ότι τον τρόπο που εργαστήκαμε και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε ασπάζονται ολοένα και περισσότεροι Δημότες από όλο το πολιτικό φάσμα, μας τιμά και μας δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη.

Όλοι οι άνθρωποι που απαρτίζουν το συνδυασμό μας δεν αποκηρύσσουν τα κόμματα, τα τιμούν και ο καθένας επιλέγει αυτό που προτιμά στις Εθνικές Εκλογές. Δεν επιτρέψαμε όμως ποτέ και δεν θα επιτρέψουμε στο μέλλον κανένα κόμμα να παρέμβει στα της Αυτοδιοικητικής μας ομάδας. Οι αποφάσεις πάντα λαμβάνονταν με διάλογο και δημοκρατία αποκλειστικά από την ομάδα και αυτό θα συνεχιστεί στο μέλλον.»