Τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκο επισκέφτηκε η περιφερειακή Δ/ντρια του ΟΑΕΔ

Τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο επισκέφτηκε στο γραφείο του ο περιφερειακή Δ/ντρια του ΟΑΕΔ κ. Όλγα Τσιούρβα, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του Εργ. Κέντρου Καρδίτσας κ. Γιώργο Καπράνα καθώς και τη Γραμματέα κ. Δώρα Γούλα.

Η συνάντηση αρχικά είχε ως θέμα συζήτησης τα προγράμματα για ανέργους που κατά διαστήματα ανακοινώνει ο Οργανισμός και τις δυνατότητες που έχει ο Δήμος Καρδίτσας να τα αξιοποιήσει για προσλήψεις εποχικού προσωπικού. Επίσης ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε είναι η λειτουργία του βρεφονηπιακού σταθμού του ΟΑΕΔ που λειτουργεί στην πόλη της Καρδίτσας και ο οποίος πέρυσι λειτούργησε με τη συνδρομή και του Δήμου Καρδίτσας. Ο Δήμαρχος δεσμεύθηκε ότι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Δήμου και φέτος θα υπάρξει βοήθεια.

Για τον οικισμό του ΟΑΕΔ

Στη συνέχεια στη συνάντηση προσήλθαν και οι εκπρόσωποι του οικισμού του ΟΑΕΔ και ειδικότερα η πρόεδρος κ. Κατερίνα Σαπουνά και το μέλος του Δ.Σ. κ. Γωγώ Θάνου. Στη συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν ζητήματα που αφορούν την καθημερινή λειτουργία του οικισμού. Και από τις δύο πλευρές συμφωνήθηκε ότι τόσο ο ΟΑΕΔ όσο και η Δημοτική αρχή θα καταβάλουν προσπάθεια να λυθούν τα διάφορα ζητήματα που υπάρχουν.

Κλείνοντας τη συνάντηση ο Δήμαρχος Καρδίτσας ευχαρίστησε την περιφερειακή Δ/ντρια για την επίσκεψη της, όπως ευχαρίστησε και όλους τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη. Όπως υπογράμμισε με τον ΟΑΕΔ υπάρχει άριστη συνεργασία καθώς η Δημοτική Αρχή υλοποιεί δράσεις και προγράμματα που σχετίζονται με την υπηρεσία. Τέλος οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για νέα συνάντηση στο μέλλον όποτε ανακύψει ανάγκη.