Το ενδιαφέρον του Δήμου Καρδίτσας για το νοσοκομείο

Όπως διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κ. Παπαλός τη νέα Διοικήτρια του Γ.Ν.Ν.Κ κ. Κ. Δάλλα σε εθιμοτυπική συνάντηση στο Δημαρχείο

Συνάντηση με την νέα Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Κων/να Δάλλα, είχε την Πέμπτη 23/1 στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κων. Παπαλός.

Η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, καθώς πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών γνωριμίας της κ. Δάλλα με τους τοπικούς φορείς, αλλά παράλληλα αποτέλεσε και μια ευκαιρία να επιβεβαιωθεί η διάθεση συνεργασίας για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο κ. Παπαλός ευχήθηκε στην κ. Δάλλα κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, καθώς, όπως είπε, το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας είναι ο βασικός πυλώνας του τομέα της Υγείας στην περιοχή μας και η πορεία του αφορά και ενδιαφέρει το σύνολο των Καρδιστιωτών -και όχι μόνο- που απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του.

“Ως Δήμος Καρδίτσας ήμασταν και θα είμαστε δίπλα στην Διοίκηση και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας, γιατί γνωρίζουμε οτι το έργο που επιτελούν είναι πολύ σημαντικό. Να ξέρετε οτι όπου κρίνετε οτι μπορούμε, να συμβάλλουμε στην επίλυση κάποιου ζητήματος ή προβλήματος και την προώθηση των διεκδικήσεών σας, για την περαιτέρω αναβάθμιση του ιδρύματος, θα είμαστε στο πλευρό σας” τόνισε χαρακτηριστικά  ο κ. Παπαλός.

Η κ. Δάλλα ευχαρίστησε τον κ. Παπαλό για τις ευχές του και την διάθεση συνεργασίας και τον διαβεβαίωσε οτι αποτελεί και δική της επιθυμία η συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς με στόχο να διατηρηθεί και, αν μπορεί, να αναβαθμιστεί περαιτέρω, το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών του Νοσοκομείου προς τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής, στόχο για τον οποίο η ίδια, όπως είπε, θα εργασθεί με όλες τις δυνάμεις της.