Την Χαρτοποιία UNIPACK επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας

Η επιχείρηση που εδρεύει στον Πρόδρομο δραστηριοποιείται από το 1995 στην παραγωγή και εκτύπωση χαρτοπετσετών επιχειρήσεων ξενοδοχίας και εστίασης

Την Χαρτοποϊία UNIPACK επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκος συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Σωτ. Μπακαλάκου, τον Αντιδήμαρχο Επιχειρηματικότητας κ. Κων. Ψημμένο και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ιωαν. Σβαρνα.

Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τα παραγόμενα είδη και τις δραστηριότητες, τα προβλήματα, αλλά και τις προοπτικές των τοπικών μεταποιητικών επιχειρήσεων και παράλληλα να αναδείξει και να προβάλει εντός και εκτός Καρδίτσας το αξιόλογο επιχειρηματικό δυναμικό της περιοχής μας.

Η Χαρτοποιία UNIPACK – Γεώργιος Σιμιτσής ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ ξεκίνησε τη λειτουργία της 1995 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εκτύπωση χαρτοπετσετών ξενοδοχείων, τουριστικών καταλυμάτων, εστιατορίων, καφετεριών και συναφών χώρων Ξενοδοχίας και Εστίασης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης, βρίσκονται στον Πρόδρομο Καρδίτσας. Εκεί με σύγχρονα μηχανήματα παράγονται και συσκευάζονται χαρτοπετσέτες μονόφυλλες και πολυτελείας, λευκές – χρωματιστές, ατύπωτες & τυπωμένες. Τα είδη της δυναμικά αναπτυσσόμενης επιχείρησης διατίθενται μέσω εμπόρων χονδρικής σε όλη την Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Σιμιτσή για την ανοδική πορεία της επιχείρησης, η οποία σημειωτέον απασχολεί προσωπικό 10 ατόμων και υπογράμμισε οτι η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής είναι να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων της στην προσπάθεια για μεγαλύτερη διείσδυση των τοπικών προϊόντων στα μεγάλα και μικρότερα σημεία πώλησης και στην καλλιέργεια τοπικής καταναλωτικής συνείδησης.