Την άμεση παροχή νερού στο δίκτυο του ΤΟΕΒ ζητά ο Δήμος Καρδίτσας

foto_ardeftiki_periodosΤην άμεση παροχή νερού στο δίκτυο του ΤΟΕΒ, ώστε οι παραγωγοί που αρδεύουν τα αγροκτήματά τους από το δίκτυο, να προχωρήσουν στην άρδευσή τους, ζητά ο Δήμος Καρδίτσας.

Την θέση του Δήμου Καρδίτσας για την άμεση έναρξη της αρδευτικής περιόδου εξέφρασε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αθ. Μαρκινός και στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 23 Απριλίου στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, όπου συμμετείχαν όλοι οι αρμόδιοι φορείς και συμφωνήθηκε να εκταμιευτούν οι απαραίτητες ποσότητες νερού.

Η εκταμίευση του νερού όμως, παρότι έχει παρέλθει μια εβδομάδα, δεν έχει ακόμη γίνει και οι αγρότες δημότες μας δικαίως διαμαρτύρονται εντονότατα, ακόμα και στην αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου μας.

Ο Δήμος Καρδίτσας καλεί και δημοσίως την Διοίκηση του ΤΟΕΒ να αναλάβει τις αναγκαίες πρωτοβουλίες και σε κάθε περίπτωση να προχωρήσει άμεσα στην παροχή του νερού στο δίκτυο, διότι ούτως ή άλλως εκταμιεύεται από την λίμνη Πλαστήρα εδώ και μέρες με την απόφαση του Συντονιστικού Οργάνου.