Συνεχίζονται οι ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δράσεις στην Παυσιλυπούπολη

Με σύμμαχο τον καλό καιρό η Παυσιλυπούπολη αποτέλεσε πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών τις τελευταίες ημέρες του 2017 και τις πρώτες μέρες του νέου χρόνου με τα θεματικά σπιτάκια να γεμίζουν από μικρούς και μεγάλους που διασκέδασαν και απασχολήθηκαν δημιουργικά.

Την Πρωτοχρονιά προβλήθηκε από την Κινηματογραφική Λέσχη και η ταινία “Δον Κιχώτης”. Η εμβληματική μορφή της παγκόσμια λογοτεχνίας του Μιγκέλ Θερβάντες, ο ψιλόλιγνος ευγενικός άντρας, ο οποίος παρέα με τον πιστό του ακόλουθο Σάντσο Πάντσα περιπλανιέται από τόπο σε τόπο, υπερασπιζόμενος κάθε αδύνατο συνάνθρωπό του είναι φέτος ένας από τους…φιλοξενούμενους της Παυσιλυπούπολης και από τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών.

Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων της Παυσιλυπούπολης συνεχίζεται ως εξής:

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου

Σπίτι των δραστηριοτήτων

  • 10:00-21:00 “Ταξίδι στο μονοπάτι των Αγράφων” Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας

Παιχνιδόσπιτο

  • 10:00-21:00 Το τέχνης θέατρο μπαίνουμε σε ρόλους & κατασκευάζουμε με τη ζωγράφο Πηνελόπη Σχιζοδήμου. “Τέχνης Παίδευσις” θεατρικό εργαστήριο Καρδίτσας

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου

Σπίτι των δραστηριοτήτων

  • 10:00-21:00 Γνωρίζοντας τον Δήμο Παλαμά

Παιχνιδόσπιτο

  • 10:00-21:00 “Οι ιππότες ψάχνουν για καλικαντζάρους” Κέντρο Διάγνωσης & Θεραπείας Διαταραχών ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ σε συνεργασία με το Κοινωνικοπολιτιστικό κέντρο “στέκι περί… βίου”