Συναυλία Κιθάρας μαθητών Δ.Ω.Κ.

Το Δημοτικό Ωδείο, το οποίο ανήκει στο Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Kαρδίτσας (ΔΟΠΑΚ), οργανώνει την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 και ώρα 7.30 μ.μ. την ετήσια μαθητική συναυλία της σχολής κιθάρας, της τάξης του καθηγητή Γιώργου Τσιάλα.

Οι γονείς και φίλοι των μικρών και μεγάλων μαθητών αλλά και όλοι οι φίλοι της κιθάρας γενικά, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια αξιόλογη μουσική εκδήλωση, με την συμμετοχή όλων των μαθητών (από μικρούς αλλά και μεγαλύτερους (“πρωτοετείς & προχωρημένους”), μαθητές. 

Οι μαθητές με την κατάληλη προετοιμασία και την έμπειρη καθοδήγηση του δασκάλου τους, θα παρουσιάσουν ένα μικρό δείγμα δουλειάς, από τα ποιό πρόσφατα μουσικά κομμάτια που διδάχθηκαν στα μαθήματά τους στο ωδείο, ο καθένας χωριστά (σόλο), αλλά και σε ντουέτα καθώς και σε σύνολα.  Ένα δείγμα, από ένα αρκετά ικανό αριθμό σπουδών και μουσικών κομματιών της ύλης τους αναλόγως του επιπέδου τους, κατά την διάρκεια της φετινής μουσικής σχολικής χρονιάς.

Τέτοιου είδους συναυλίες εκδηλώσεις βοηθούν τους σπουδαστές να τονώσουν την αυτοπεποιθησή τους, να μάθουν πως να ελέγχουν το "τράκ" της σκηνής και το άγχος της δημόσιας εμφάνισης- έκθεσης απο μικρή ηλικία, να αυτοαξιολογηθούν και να οξύνουν το αισθητικό τους κριτήριο, πάντα στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας.

Φυσικά και το χειροκρότημα που εισπράττουν απο το κοινό, τους ενθαρρύνει στην συνέχιση των προσπαθειών τους για βελτίωση και κατάκτηση της τεχνικής της κιθάρας και της ερμηνείας των μουσικών έργων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ευχάριστα κομμάτια για σόλο κιθάρα, για δύο κιθάρες, για τρεις κιθάρες, για φλάουτο και 2 κιθάρες (φιλική συμμετοχή: Α. Παπαγεωργίου, Φλάουτο).

Θα ερμηνευτούν έργα των συνθετών: Ε. Μπουντούνη, R. Blackmore, F. Sor, J. Sagreras, Χ. Εκμεκτσόγλου, Αθ. Τσιάτα, P. V. der Staak, J. Powrozniak,  C. Munier, J. Pernambuco, G. B. Pinero, M. Giuliani, L. Brouwer, A. Braduardi, Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζιδάκι, R. Dyens, G. Rodríguez,  S. Joplin,

Η συναυλία θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δ.Ω.Κ. Γαρδικίου 25, στον 3ο όροφο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.


Basic CMYK