Συνάντηση του Δημάρχου Καρδίτσας με τον Πρόεδρο του “Χαμόγελου του Παιδιού”

xamogelo-paidiouΣυνάντηση με τον Πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού κ. Κώστα Γιαννόπουλο και συνεργάτιδες του Οργανισμού είχε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ.Φωτ. Αλεξάκος .

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί αυτό το διάστημα ο κ. Γιαννόπουλος με φορείς της Θεσσαλίας, για την οργάνωση ενός παραρτήματος του Χαμόγελου του Παιδιού, που θα διευκολύνει την ανάπτυξη των δράσεων και των παρεμβάσεων στην περιοχή μας.

Ο κ Γιαννόπουλος παρουσίασε συνοπτικά τη δράση του εθελοντικού οργανισμού που από το 1996 αγωνίζεται για την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και την εξασφάλιση των απαραίτητων για τη σωματική, ψυχική και πνευματική υγεία και ισορροπία τους και ζήτησε τη συνεργασία του Δήμου, στην προσπάθεια για πιο οργανωμένη και αμεσότερη δράση του οργανισμού στην περιοχή μας.

Κύριο αίτημα είναι η διάθεση ενός χώρου που θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι συνεργάτες-ιδες του Οργανισμού στη Θεσσαλία, όταν θα επισκέπτονται το Δήμο μας, στο πλαίσιο δράσεων που θα υλοποιούνται σε συνεργασία και με τις κοινωνικές υπηρεσίες, αλλά και εθελοντικούς φορείς της περιοχής μας.

Ο κ. Αλεξάκος συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα στελέχη του Χαμόγελου του Παιδιού για τη δράση και την κοινωνική προσφορά τους και τόνισε οτι ο Δήμος Καρδίτσας επιδιώκει τη συνεργασία και επιθυμεί να συμβάλει στο πολυδιάστατο έργο του Οργανισμού, το οποίο τυγχάνει καθολικής αναγνώρισης.