Συνάντηση του Δημάρχου Καρδίτσας με αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Οργάνωσης Πενταμελούς Οικογένειας Λεμεσού

paggipriaΤην αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Οργάνωσης Πενταμελούς Οικογένειας Λεμεσού που επισκέπτεται την Καρδίτσα στο πλαίσιο της αδελφοποίησής της με το Σύλλογο Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας υποδέχθηκε την Πέμπτη 2/6 στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκος.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Καρδίτσας κ. Θεοδ. Θεοδωρόπουλος που μαζί με άλλα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου συνόδευε την Κυπριακή αντιπροσωπεία ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τις σχέσεις φιλίας και συνεργασίας που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους οι δύο Σύλλογοι, οι οποίες και επικυρώθηκαν με την υπογραφή πρωτοκόλλων αδελφοποίησης που πραγματοποιήθηκε στις 23/1/2016 στη Λεμεσσό.

Ο Σύλλογος Τριτέκων ανταποδίδει αυτές τις ημέρες τη θερμή φιλοξενία των Κυπρίων και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η εθιμοτυπική συνάντηση με το Δήμαρχο.

Ο εκτελών χρέη Προέδρου της Παγκύπριας Οργάνωσης Πενταμελούς Οικογένειας Λεμεσσού κ. Νικ. Χαραλάμπους ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την υποδοχή και το Σύλλογο Τριτέκνων Καρδίτσας για τη θερμή φιλοξενία. Αναφέρθηκε επίσης στα κοινά προβλήματα των τρίτεκνων οικογενειών της Ελλάδας και της Κύπρου επισημαίνοντας οτι η οικονομική κρίση “εξανέμισε” κατακτήσεις και δικαιώματα που είχαν εξασφαλίσει οι συλλογικοί φορείς των τριτέκνων από την Πολιτεία, ενώ τόνισε οτι στο πλαίσιο της αδελφοποίησης των δύο συλλόγων, κατά την καλοκαιρινή περίοδο θα φιλοξενηθούν παιδιά τρίτεκνων οικογενειών της Καρδίτσας με συνοδό τους σε κατασκηνώσεις στο όρος Τρόοδος της Κύπρου.

Ο κ. Αλεξάκος ευχαρίστησε τα μέλη της Κυπριακής αντιπροσωπείας για την επίσκεψη, συνεχάρη τους δύο Συλλόγους για την αδελφοποίησή τους και υπογράμμισε τη στενή σχέση συνεργασίας που έχει αναπτύξει ο Δήμος Καρδίτσας με τον ιδιαίτερα δραστήριο Σύλλογο Τριτέκνων του Νομού τόσο για θέματα που αφορούν τα μέλη του, όσο και για δραστηριότητες εθελοντικού χαρακτήρα.