1

Στην Παυσιλυπούπολη και ο κλόουν Κίκο

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγικών, εκπαιδευτικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διήμερο στην Παυσιλυπούπολη συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις στο θεματικό πάρκο του Δήμου Καρδίτσας.

Μαζί με τον Αη Βασίλη, τα ξωτικά, τις νεράϊδες και τους ιππότες στην Παυσιλυπούπολη θα συμμετέχει φέτος και ο συμπατριώτης μας κλόουν – κωμικός & μάγος Kίκο! Ο αγαπημένος κλόουν των παιδιών θα περιμένει να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους στις 10, 11, 12 και 18, 19, 20 και 21 Δεκεμβρίου.

Ο Κίκο ξεκίνησε την καριέρα του σαν ηθοποιός, όπου συνεχίζει έως σήμερα. Από μικρός είχε ενδιαφέρον για την τέχνη του κλόουν όταν παρακολουθώντας μια παράσταση τσίρκου επηρεάστηκε. Τελείωσε την Ανώτερη σχολή Μαίρης Βογιατζή Τράγκα και ασχολήθηκε με το θέατρο συμμετέχοντας σε θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικά σήριαλ. Από το 1998 άρχισε να ασχολείται ιδιαίτερα με την τέχνη του κλόουν παρακολουθώντας σεμινάρια στο εξωτερικό. Από τότε παρακολουθεί και συμμετέχει σχεδόν κάθε δύο χρόνια σεμινάρια στην Ευρώπη και την Αμερική. Πολύ γρήγορα κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους κλόουν δίνοντας παραστάσεις στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό όπου απέσπασε πολλές διακρίσεις και βραβεία. Το 2007 παρακολούθησε στην Αλάσκα ένα ιδιαίτερο σεμινάριο για την τέχνη του Clown Doctor και σε συνεργασία με τον σύλλογο Ανοιχτή Αγκαλιά συμμετέχει σαν Clown Doctor σε πρόγραμμα ψυχοθεραπείας στα νοσοκομεία Παίδων.

Το πρόγραμμα της Παυσιλυπούπολης

Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων της Παυσιλυπούπολης το επόμενο διήμερο έχει ως εξής:

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

  • 10: 30π.μ Αναψυκτήριο Παυσιλύπου: Παρουσίαση νέου παραμυθιού: Οι περιπέτειες του “Λάκι” γουρουνάκι από την Σοφία Κωτσαλή-Γονιτσώτη. Μετά την παρουσίαση θα συμμετέχει και η Lila-Lola Animateur με μαγικά κόλπα και παιχνίδια με μπαλόνια, σαπονόφουσκες και πολλές εκπλήξεις.
  • Σπίτι των δραστηριοτήτων: 10:00-21:00 “Χριστουγεννιάζει πολύ στην… Παυσιλυπούπολη” Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Π.Ε. – Τοπική Επιτροπή Καρδίτσας
  • Παιχνιδόσπιτο: 10:00-21:00 “Στον καιρό των ιπποτών με επιτραπέζια παρέας και στρατηγικής” Φίλοι Επιτραπέζιων Καρδίτσας
  • 19 :30μμ Αναψυκτήριο Παυσιλύπου: Latin party με την Κλεοπάτρα Αδαμοπούλου και την σχολή χορού Cleopatra’s Dance School.

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου

  • Σπίτι των δραστηριοτήτων: 9:00 -13:30 “Μικροί κηπουροί εν δράσει” Τμήμα Πρασίνου Δήμου Καρδίτσας
  • 17:00-21:00 “Η κίνηση του ιππότη” με τον προπονητή σκακιού Βασίλη Μαρκαντώνη
  • Παιχνιδόσπιτο: 9:00 -13:30 & 17:00-21:00 “Παιχνίδια κυκλοφοριακής αγωγής” I.P.A. Καρδίτσας, σε συνεργασία με το τμήμα Τροχαίας Καρδίτσας.
  • 17:30μμ Αναψυκτήριο Παυσιλύπου: Παρουσίαση Παιδικής Λογοτεχνίας και θεατρικό παιχνίδι μέσω συγγραφής με το Ζήση Παπαιωάννου.