Σημαντική δωρεά του Λάκη Αλεξόπουλου στο Δήμο Καρδίτσας

Για μια ακόμη φορά, ο γνωστός συντοπίτης επιχειρηματίας Λάκης Αλεξόπουλος δείχνει την αγάπη του για τον τόπο και την υποστήριξή του στον Δήμο Καρδίτσας.

Μετά τις “Υποτροφίες Αλεξόπουλου”, ο Λάκης Αλεξόπουλος βοηθά τώρα με έναν διαφορετικό τρόπο τον Δήμο Καρδίτσας. Αξιοποιώντας τη διαχείριση του συγκροτήματος του ξενοδοχείου ΑΡΝΗ PALACE, προσφέρει 100 διανυκτερεύσεις για την φιλοξενία προσώπων από διάφορα μέρη της Ελλάδας επιδοτώντας έτσι τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος, όπως συνέδρια, ημερίδες, συναυλίες, δρώμενα στην Παυσιλυπούπολη κ.λπ. Με τον τρόπο αυτό ο συμπολίτης μας δείχνει για μια ακόμη φορά το κοινωνικό του πρόσωπο και την διάθεση προσφοράς που τον διακρίνει.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας μετά την συνάντησή του με τον κ. Αλεξόπουλο δήλωσε:

Ο Λάκης Αλεξόπουλος έχοντας μια συνεχή αγωνία να βοηθήσει την γενέτειρά του, εφευρίσκει τρόπους να το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ακόμη και υπό δύσκολες επιχειρηματικές οικονομικές συνθήκες. Όταν έγινε κοινωνός του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι θεσμοί Αυτοδιοίκησης να φιλοξενούν πρόσωπα που είναι αναγκαία για τις παντός είδους εκδηλώσεις τους, αφού αυτές οι δαπάνες δεν θεωρούνται επιλέξιμες, αμέσως προσφέρθηκε να καλύψει και με το παραπάνω τις ανάγκες προσφέροντας 100 διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο του. Τον ευχαριστώ από καρδιάς, πρώτα γιατί σκέφτεται τον τόπο του και στη συνέχεια γιατί βοηθά έμπρακτα οικονομικά το Δήμο, επιλύοντας ταυτόχρονα ένα διαδικαστικό πρόβλημα. Αισθάνομαι περήφανος που με τιμά με την φιλία του. Του εύχομαι να είναι πάντα υγιής και να προσφέρει στην επιχειρηματικότητα και την τοπική μας κοινωνία.