Σε εξέλιξη το έργο του Κλειστού Γυμναστηρίου Καρδίτσας

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες, όπως διαπιστώθηκε κατά την αυτοψία του Δημάρχου κ. Κων. Παπαλού στο εργοτάξιο παρουσία αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου και εκπροσώπων της αναδόχου κοινοπραξίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου Καρδίτσας, οι οποίες προχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς, όπως είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει και ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κων. Παπαλός, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο των εργασιών, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας κ. Φιλ. Κωτούλα, των επιβλεπόντων μηχανικών του Δήμου και εκπροσώπων της αναδόχου κοινοπραξίας.

Τα συνεργεία της κοινοπραξίας ολοκλήρωσαν τις εργασίες στεγανοποίησης και ήδη εκτελούνται εργασίες σκυροδέτησης, ενώ τόσο κατά τη διάρκεια της αυτοψίας, όσο και στην ευρεία σύσκεψη που ακολούθησε στο Δημαρχείο με τη συμμετοχή του Δημάρχου, αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου και των εκπροσώπων της αναδόχου κοινοπραξίας συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πορεία του έργου.

Ο κ. Παπαλός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συνέχιση του σημαντικού αυτού έργου, έπειτα από την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε η Δημοτική Αρχή για την εξασφάλιση αρχικά χρηματοδότησης 1,5 εκατ. € για την αποπληρωμή οφειλών του Δήμου προς την κοινοπραξία για τις εργασίες που είχε εκτελέσει μέχρι την 31/12/2010 και εν συνεχεία  πίστωσης 7.471.626,97 € από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την ολοκλήρωση του έργου. Εξήρε παράλληλα και τη στάση που τήρησε η ανάδοχος κοινοπραξία από την ανάληψη του έργου μέχρι και σήμερα, η οποία αναγνωρίζοντας τις αντικειμενικες δυσκολίες και την μεγάλη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να εξασφαλίσει τις απαιτούμενες πιστώσεις δεν προχώρησε σε ενέργειες που θα μπορούσαν να φέρουν σε δυσκολότερη ακόμα θέση το Δήμο.

Στο πλαίσιο αυτής της καλής συνεργασίας από την πλευρά του Δήμου έγιναν και κάποιες επισημάνσεις και παρατηρήσεις, προκειμένου να ληφθούν υπόψη από τους εκπροσώπους της κοινοπραξίας κατά την εκτέλεση του έργου. Στόχος είναι το έργο να ολοκληρωθεί εντός του χρονοδιαγράμματος και η σημαντική αυτή αθλητική υποδομή που θα δώσει μεγάλη ώθηση στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού στον τόπο μας να παραδοθεί σε χρήση στη νεολαία μας.