Παρών ο Δήμαρχος Καρδίτσας στην κινητοποίηση των σπουδαστών του Παραρτήματος ΤΕΙ στην Αθήνα

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κων. Παπαλός μετέβη την Πέμπτη 28/2 στην Αθήνα, για να συμπαρασταθεί στην ???????????????????????????????κινητοποίηση που πραγματοποίησαν στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, σπουδαστές και καθηγητές  του Παραρτήματος Καρδίτσας του ΤΕΙ Λάρισας, οι οποίοι ζητούν την συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας των τεσσάρων Τμημάτων στην πόλη μας.

Ο κ. Παπαλός συνομιλώντας με τον Πρόεδρο του Παραρτήματος Καρδίτσας κ. Ι. Παπαδόπουλο, τον Πρόεδρο του Τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος κ. Στ. Αδαμόπουλο και δεκάδες σπουδαστές του Τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος είχε την ευκαιρία για μία ακόμα φορά να εκφράσει την πλήρη στήριξη του Δήμου Καρδίτσας, αλλά και της τοπικής κοινωνίας στο αίτημά τους να συνεχιστεί η αυτόνομη λειτουργία του, καθώς πληρούνται όλα τα ακαδημαϊκά κριτήρια και οι σχετικές προϋποθέσεις.

Χαρακτήρισε επίσης ως πλέον ρεαλιστική την πρόταση για τη δημιουργία στην πόλη μας Σχολής, που θα περιλαμβάνει ως ισότιμα και αυτόνομα τα Τμήματα

Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος και Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν επίσης σπουδαστές του Τμήματος Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΤΕΙ Λάρισας που απορροφάται από το συναφές ως προς την Πληροφορική Τμήμα του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, καθώς και σπουδαστές από όλα σχεδόν τα Τμήματα ΤΕΙ της χώρας που “θίγονται” από το σχέδιο “Αθηνά”.