1

Ολοκληρώθηκαν σημαντικές παρεμβάσεις στο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας

Σειρά παρεμβάσεων και συντηρήσεων, με στόχο την καλύτερη λειτουργία του Κλειστού Γυμναστηρίου Καρδίτσας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου για τις ομάδες που φιλοξενούνται σ' αυτό, υλοποίησε το προηγούμενο διάστημα ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Καρδίτσας.

Ειδικότερα εκτελέστηκαν οι παρακάτω εργασίες:

  • Αναμόρφωση του παρκέ του Γυμναστηρίου, παρέμβαση που αποτελούσε βασικό αίτημα όλων των ομάδων που το χρησιμοποιούν.
  • Παρέμβαση με τοποθέτηση μόνωσης σε περίπου 250 τ.μ. στην στέγη του Κλειστού Γυμναστηρίου, από την οποία περνούσαν νερά στο εσωτερικό της οροφής του.
  • Εργασίες αναβάθμισης της πυροπροστασίας του κτηρίου με τοποθέτηση πυροσβεστήρων, ειδικού φωτισμού και σήμανσης των εξόδων και σύγχρονου συστήματος πυρασφάλειας στον λέβητα.
  • Τέλος έχει γίνει προμήθεια πετρελαίου για την κάλυψη των αναγκών σε ζεστό νερό κατά την διάρκεια των αγώνων.

Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΚ κ. Νικ. Καραγιάννης δήλωσε σχετικά:

Είναι γεγονός οτι υπό την παρούσα οικονομική συγκυρία και για τα οικονομικά δεδομένα του Δήμου, η συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Καρδίτσας είναι δύσκολο και δαπανηρό έργο. Θέλω όμως να διαβεβαιώσω όλα τα αθλητικά σωματεία και τους δημότες οτι από τη Δημοτική Αρχή, τη Διοίκηση του ΔΟΠΑΚ και τους εργαζόμενους του Οργανισμού καταβάλλεται τεράστια προσπάθεια, ώστε τόσο το Κλειστό Γυμναστήριο, όσο και όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.