1

Νέα καλαθάκια μέσω χορηγιών τοποθέτησε ο Δήμος Καρδίτσας

nea-kalathakiaΗ ευαισθητοποίηση και η ενεργοποίηση των τοπικών επιχειρήσεων ή επιχειρήσεων που διατηρούν υποκαταστήματα στην περιοχή μας, ώστε να στηρίξουν με χορηγίες τους δράσεις ή παρεμβάσεις του Δήμου Καρδίτσας σε διάφορους τομείς, αποτελεί έναν από τους στόχους της Δημοτικής Αρχής στην προσπάθειά της για περαιτέρω ανάπτυξη του εθελοντισμού στην περιοχή μας.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η τοποθέτηση σε κεντρικά σημεία της πόλης 35 νέων μεταλλικών καλαθιών απορριμμάτων που αγοράστηκαν με χορηγίες τοπικών επιχειρήσεων, οι οποίες ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Δήμου να στηρίξουν την προσπάθεια για μια πιο καθαρή πόλη.

 

 

Πρόκειται για τις επιχειρήσεις:

  •  ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ AUTOVISION ΜΟΥΧΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  •  ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
  •  ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ

  Σημειώνεται οτι κάθε καλαθάκι φέρει σε εμφανές σημείο το λογότυπο της χορηγού εταιρείας.

 Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκος δήλωσε σχετικά:

“ Θέλω να συγχαρώ και παράλληλα να ευχαριστήσω τις τοπικές επιχειρήσεις “Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Autovision-Μουχτής Αθανάσιος”,  “Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Καρδίτσας” και “ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ Καραμήτρου”που με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης στηρίζουν έμπρακτα με χορηγίες τους την προσπάθειά μας για μια καθαρότερη πόλη.
Ως Δημοτική Αρχή πιστεύουμε στον Εθελοντισμό είτε αυτός εκφράζεται μέσω χορηγιών, είτε μέσω προσφοράς υπηρεσιών και εργασίας και στόχος μας είναι να συμβάλουμε με πρωτοβουλίες στην περαιτέρω ανάπτυξή του στην περιοχή μας.”