Μοιράστηκαν είκοσι τόνοι ροδάκινα σε συμπολίτες μας – προσεχώς ακολουθεί και νέα διανομή

Β. Τσιάκος: Στηρίζουμε τους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη – Ουρ. Σούφλα: Κάνουμε το αυτονόητο

Σημαντική παρέμβαση στο κομμάτι της στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδας της Καρδίτσας έχει η Δημοτική Αρχή μέσω της αντιδημαρχίας κοινωνικών πολιτικών και εθελοντισμού. Ήδη στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας χιλιάδες συμπολίτες μας άρχισαν να παραλαμβάνουν δωρεάν ροδάκινα τα οποία διατέθηκαν από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου στους προέδρους 17 τοπικών κοινοτήτων, σε εκπρόσωπους του Γηροκομείου, σε μέλη των ΚΑΠΗ, σε Αμεα (κέντρο Ορίζοντες). Η διανομή έγινε με ευθύνη και υπό την εποπτεία των αντιδημάρχων κ. Ουρανίας Σούφλα και Αριστοτέλη Σπάνια.

Δήλωση Β. Τσιάκου

Με την ολοκλήρωση της διανομής της πρώτης δόσης των φρούτων ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος δήλωσε: « Με τους συνεργάτες μου αντιδημάρχους εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται ώστε να στηρίξουμε συνδημότες μας. Προφανώς οι ανάγκες είναι πολύ περισσότερες, ωστόσο με μια σειρά ενεργειών και δράσεων όπως αυτή που υλοποιούμε αυτό το διάστημα με τη διανομή ροδακίνων προσπαθούμε να στηρίξουμε οικογένειες ή και μεμονωμένα άτομα. Θέλω να συγχαρώ τους συνεργάτες μου που λειτουργούν τόσο αποτελεσματικά και με δράσεις όπως τη λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου και του κοινωνικού φαρμακείου, τη διανομή τροφίμων μέσω ΤΕΒΑ αλλά και τη διανομή προϊόντων που δόθηκαν ως ενίσχυση από την πολιτεία στο χρονικό διάστημα της καραντίνας, βοηθούν συμπολίτες μας. Είναι ενέργειες που χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια για να υλοποιηθούν και να στηρίξουν τους ωφελούμενους συμπολίτες μας. Συνεχίζουμε το έργο μας».

Δήλωση Ουρ. Σούφλα

«Βρισκόμαστε δίπλα στο συμπολίτη μας που μας έχει ανάγκη. Ευχαριστώ την διοίκηση του Αγρ. Συνεταιρισμού Βέροιας που μας παραχώρησε δωρεάν μετά από σχετική παρέμβαση που κάναμε, είκοσι τόνους ροδάκινα ως πρώτη δόση για να τα μοιράσουμε σε συμπολίτες μας. Ήδη μετά και από συνεννόηση με τον Δήμαρχο κ. Β. Τσιάκο και με τη βοήθεια του συναδέλφου μου κ. Σπάνια μοιράσαμε σε δικαιούχους την πρώτη δόση των φρούτων. Θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες διανομή άλλων 20 τόνων που επίσης μας δίνει δωρεάν ο συνεταιρισμός Βέροιας. Κλείνω λέγοντας ότι ως δημοτική αρχή κάνουμε το αυτονόητο για να στηρίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας» δήλωσε η αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής κ. Ουρανία Σούφλα.