Με εντυπωσιακή συμμετοχή και επιτυχία το μαθητικό μπάσκετ 3Χ3 στην Καρδίτσα

Ολοκληρώθηκε το διήμερο 4 και 5 Μαρτίου με εκατοντάδες μαθητές σχολείων της Καρδίτσας να παίρνουν μέρος

Δύο υπέροχες μέρες έζησε η Καρδίτσα με την πολύ ωραία διοργάνωση μπάσκετ 3×3 Schools powered by @dei.gr στις αρχές τις εβδομάδας και ειδικότερα το διήμερο Δευτέρας και Τρίτης 4 και Μαρτίου. Εκατοντάδες μαθητές δημοτικού και γυμνασίου από 19 σχολεία του Δήμου Καρδίτσας έδωσαν τον καλύτερο τους αγωνιστικό εαυτό και διασκέδασαν στο νέο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας “ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ”.

Την πρώτη μέρα πήραν μέρος 290 μαθητές που χωρίστηκαν 85 ομάδες, προερχόμενοι από 12 Δημοτικά Σχολεία. Την δεύτερη μέρα τη σκυτάλη πήραν τα Γυμνάσια με τη συμμετοχή 215 μαθητών σε 56 ομάδες από επτά σχολεία.

Τις απονομές έκαναν μεταξύ άλλων οι: Στέφανος Θεολόγης (αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού), Παναγιώτης Ευθυμίου (αντιδήμαρχος Αθλητισμού), Κωνσταντίνος Ζαχαρής (Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης), Κων/νος Γκόλτσος (Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης), Βαγγέλης Τζέλλας (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής ΕΟΚ), Νάσος Μίζιος (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής ΕΟΚ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να γίνει η διοργάνωση συνεργάστηκαν άριστα ο Δήμος Καρδίτσας, με τις Διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τον ομοσπονδιακό προπονητή Ε. Τζέλλα.

Η διοργάνωση γίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Καρδίτσα και όπως όλα δείχνουν θα γίνει προσπάθεια να καθιερωθεί σε ετήσια βάση.