Κοινωνικό καλάθι στο Σούπερ Μάρκετ Δασκαλάκο

Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Καρδίτσας

Κοινωνικό καλάθι στο Σούπερ Μάρκετ Δασκαλάκος

Το Σούπερ Μάρκετ Δασκαλάκος αποδέχθηκε το αίτημα του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας και τοποθέτησε στην είσοδο του καταστήματος καλάθι στο οποίο υπάρχει ταμπέλα που αναγράφει «Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο». Έτσι όποιοι από τους πελάτες επιθυμούν μπορούν να τοποθετήσουν εντός του καλαθιού τρόφιμα μακράς διάρκειας η οτιδήποτε άλλο επιθυμούν. Να αναφέρουμε ότι αντίστοιχο καλάθι του Κοινωνικού Παντοπωλείου υπάρχει και στο Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας.

Τα προϊόντα τα οποία συγκεντρώνονται καταγράφονται και διανέμονται στους άπορους του Δήμου Καρδίτσας μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Τέτοιες ενέργειες Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αγάπης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο τιμούν τους υπευθύνους των Σούπερ Μάρκετ Δασκαλάκο και Γαλαξία.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Τσιάκος Βασίλειος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Θεοδωρόπουλος Θεόδωρος ευχαριστούν θερμά τον κ. Δασκαλάκο και τον Διευθυντή του Γαλαξία για την πολύ καλή συνεργασία καθώς και το Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτη για την ευγενική προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και εύχονται καλή και ευλογημένη χρονιά με την ανάλογη κοινωνική ευαισθησία και στήριξη προς τον αναξιοπαθούντα συνάνθρωπο.