Ο Δήμος Καρδίτσας στο Summer Nalton Festival Retrofuture Run

Το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τους αθλητές θα τριπλασιαστεί από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και θα δοθεί σε νοσοκομεία

Ο αγώνας SNF RUN στο πλαίσιο του Summer Nalton Festival Retrofuture, διεξήχθη σε όλη τη χώρα από 15 – 21 Ιουνίου 2020, με στόχο την οικονομική ενίσχυση των νοσοκομειακών μονάδων της χώρας μας , μετά από πρόσκληση του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Στην Καρδίτσα, ο δήμος Καρδίτσας, με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου κ. Σωτήρη Αντωνίου, συγκέντρωσε αθλητές – δρομείς που πήραν μέρος στον αγώνα για την ενίσχυση του νοσοκομείου Καρδίτσας.

Η συγκέντρωση έγινε στα “Χίλια Δέντρα” και οι αθλητές αφού έτρεξαν μέσα στο άλσος 4 χλμ σε διαδρομή που πρόσφατα ο Δήμος Καρδίτσας διαμόρφωσε και σύντομα θα την καλυτερεύσει, κατευθύνθηκαν στο νοσοκομείο Καρδίτσας τρέχοντας συνολικά 5 έως 6 χλμ, όπου και έβγαλαν όλοι μαζί αναμνηστική φωτογραφία

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε από τους δρομείς αλλά και από άλλους αθλητές που ίσως έτρεξαν μεμονωμένα, θα τριπλασιαστεί από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Τέλος την προσπάθεια των αθλητών στήριξαν με νερό και χυμούς τα σούπερ μάρκετ «Μιχαήλ».