Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Καρδίτσας “σκοράρει” για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης αντί εισιτηρίου στον αγώνα με τον Κρόνο Τρικάλων την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 7.00μμ στο Κλειστό Γυμναστήριο

Το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού δείχνει η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Καρδίτσας “σκοράροντας” όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στην κοινωνική προσφορά αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση για λογαριασμό του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας ελαιολάδου, παιδικών τροφών, ειδών ατομικής υγιεινής και καθαρισμού. Η πρωτοβουλία θα υλοποιηθεί στον προσεχή αγώνα της με τον Κρόνο Τρικάλων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 7.00 μμ στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, στον οποίο η ομάδα καλεί τους Καρδιτσιώτες να προσέλθουν προσφέροντας τα παραπάνω είδη αντί εισιτηρίου.

Για την πρωτοβουλία αυτή δόθηκε την Παρασκευή 7/12 συνέντευξη τύπου με τη συμμετοχή του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Φώτη Αλεξάκου της Αντιδημάρχου Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων & Αλληλεγγύης κ Ευαγγελίας Διαμαντή, της εργαζόμενης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου κ. Ζωής Μάστορα και ο προπονητής της ομάδας κ. Δημήτρης Καλογριανίτης.

Όπως τόνισε ο κ. Αλεξάκος οι προσπάθειες για την ανακούφιση των πιο αδύναμων συμπολιτών μας είναι συνεχείς και είναι ενθαρρυντικό το γεγονός οτι το έργο των κοινωνικών δομών του Δήμου έρχονται να στηρίξουν και άλλοι φορείς από διάφορους χώρους και ειδικότερα από το χώρο του αθλητισμού, όπως η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Καρδίτσας με τη συγεκριμένη πρωτοβουλία, την οποία χαρακτήρισε αξιέπαινη συγχαίροντας τη Διοίκηση, τους προπονητές και τους παίκτες της ομάδας για την ευαισθησία τους και καλώντας τους συμπολίτες να τη στηρίξουν.

Με τη σειρά του ο κ. Καλογριανίτης τόνισε οτι ο Σύλλογος δραστηριοποιείται εδώ και 10 χρόνια με σημαντικές επιτυχίες στις ακαδημίες μπάσκετ για παιδιά ηλικίας από 6 ετών και πάνω, αλλά και την ομάδα των ανδρών που στελεχώνεται αποκλειστικά από παίκτες των ακαδημιών με μέσο όρο ηλικίας τα 18 χρόνια.

Θέλουμε οι αθλητές μας να μαθαίνουν όχι μόνο να σουτάρουν, να πασάρουν και να ντριπλάρουν μέσα στο γήπεδο, αλλά να “σκοράρουν” και στην προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο, καλλιεργώντας τους την έννοια της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Καλούμε όλους τους γονείς, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, αλλά και όλους τους Καρδιτσιώτες να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία” επισήμανε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού Καρδίτσας.