Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Β Παιδικού Σταθμού του Δήμου Καρδίτσας

FROZEN (ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ) η ιστορία της Έλσας Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Β Παιδικού Σταθμού του Δήμου Καρδίτσας

Με μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη ιστορία αποχαιρέτησαν τη φετινή σχολική χρονιά τα παιδιά και το προσωπικό του Β ‘Παιδικού Σταθμού του Δήμου Καρδίτσας.

Η ιστορία της Έλσας , της Πριγκίπισσας με το φοβερό μυστικό, της γνωστής ηρωίδας της Disney από την ταινία FROZEN( ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ) παρουσιάστηκε από τα παιδιά, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο .

Μέσα από την υπέροχη μουσική της ταινίας και τα πολύ όμορφα κουστούμια , ταξιδέψαμε στο παγωμένο βασίλειο της Αρεντέλας , όπου γνωρίσαμε τις πριγκίπισσες ‘ Ελσα και Άννα, τον πρίγκιπα Χανς ,τον παγοπώλη Κρίστοφ με τον αγαπημένο του τάρανδο Σβεν, τον υπέροχο Όλαφ, το χιονάνθρωπο που λατρεύει το καλοκαίρι και ζήσαμε όσο ποτέ το μήνυμα των Χριστουγέννων : μόνο μια πράξη αληθινής αγάπης μπορεί να ζωντανέψει μια παγωμένη καρδιά.

Οι υπέροχοι πρωταγωνιστές μας χόρεψαν, έκλαψαν ,γέλασαν με την ψυχή τους και φυσικά κατά χειροκροτήθηκαν …

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η προϊσταμένη των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Καρδίτσας κα Λίνα Τζέλου –Γραπατσά , πολλοί γονείς, πολλοί φίλοι και συνάδελφοι , ενώ ευχές έστειλαν ο δήμαρχος Καρδίτσας κ, Τσιάκος και ο αντιδήμαρχος κος Σπάνιας .

Η διεύθυνση και το προσωπικό του παιδικού σταθμού εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και μια ξεχωριστή χρονιά για τον καθένα προσωπικά.