Γιορτή της Μουσικής στην Καρδίτσα

foto_paidikh_xorodia_dokΣυναυλίες τοπικών μουσικών σχημάτων θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 21/6 στην Κεντρική Πλατεία και την είσοδο του Παυσιλύπου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνουν ο Δήμος Καρδίτσας και ο Δ.Ο.Π.Α.Κ.

Ο Δήμος Καρδίτσας σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού (ΔΟΠΑΚ) και με την εθελοντική συμμετοχή τοπικών μουσικών σχημάτων και καλλιτεχνών που ανταποκρίθηκαν στο σχετικό κάλεσμα, διοργανώνουν την Παρασκευή 21 Ιουνίου, σειρά εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Ημέρας της Μουσικής.

Στις 11.30 το πρωί, στην είσοδο του Παυσιλύπου θα εμφανιστεί το μουσικό σύνολο του 3ου Γυμνασίου Καρδίτσας με ελληνικά και ξένα τραγούδια, ενώ από τις 8.00 μ.μ.στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας,  θα εμφανιστούν διαδοχικά :

 – Το Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας με τα παρακάτω σύνολα:

*Το Quinteto Κιθάρας (5 κιθάρες) με μουσική απο όλο τον κόσμο, (υπεύθυνος ο κ. Γιώργος Τσιάλας).

*Πρόγραμμα με τραγούδια και μουσική απο τον παγκόσμιο κινηματογράφο με συνοδεία Πιάνου.

*Ντουέτα και τρίο με φλάουτο, βιολί και κιθάρα, (επίσης γνωστά κομμάτια απο ταινίες, κ. Λιλιάνα Ντούλια : Βιολί, Πόπη Αργυροπούλου: Φλάουτο και κ. Γ. Τσιάλας : Κιθάρα)

*Η Παιδική Χορωδία, υπο την διεύθυνση της κ. Φωτ. Γιαννακοπούλου σε ευχάριστα τραγούδια, (με την συνοδεία μουσικού συνόλου).

– Οι “Gravity”

– Ο Νίκος Μανούκας (ακουστικό ροκ)

– Οι “Groove Addicted”

– Η μπάντα “STARmata”

Ο Δήμος Καρδίτσας και ο ΔΟΠΑΚ καλούν όλους τους Καρδιτσιώτες να συμμετάσχουν  στις  εκδηλώσεις.