Συναυλία με το συγκρότημα “48 ORES” στην πλατεία Δικαστηρίων

Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στις 7.00 μμ
Συναυλία με το συγκρότημα “48 ORES” στην πλατεία Δικαστηρίων
Διοργανώνεται από το Δήμο Καρδίτσας σε συνεργασία με καταστήματα της πλατείας

Ο Δήμος Καρδίτσας στο πλαίσιο της “Παυσιλυπούπολης” και σε συνεργασία με τα καταστήματα GL11 all day long, Kαρράς cafe, Solair cafe bar, Vitrage, Piu cafe, Barcode και Εστιατόριο “Στου Κουστό”διοργανώνει την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στις 7.00 το απόγευμα στην πλατεία Δικαστηρίων συναυλία με το νεανικό μουσικό συγκρότημα “48 ORES

Μία προθεσμία ήταν η αιτία να δημιουργηθεί μία μπάντα. Η προθεσμία ήταν 48ωρη και το συγκρότημα διάλεξε να την χρησιμοποιήσει ως όνομά του. Ήταν Μάϊος του 2003…

Από εκείνη την ημέρα άρχισε μια συναρπαστική Οδύσσεια με αδιάκοπες συναυλίες, πρόβες, προβληματισμούς και ζυμώσεις, που διαμόρφωσαν τον μετέπειτα ήχο και εικόνα των “48 ORES”

Το playlist της μπάντας αποτελείται παραδοσιακά από disco 70’s και 80’s pop με χαρακτηριστικά ακούσματα από Michael Jackson, Madonna, James Brown, Prince, Boney M, Alphaville, Gloria Gaynor έως mainstream σημερινά κομμάτια που ακούγονται στο ραδιόφωνο.

Ένα συγκρότημα με γεμάτη πορεία 15 χρόνων στα μουσικά πράγματα της χώρας που θα ανεβάσει στα ύψη τους εορταστικούς ρυθμούς στην πόλη!