Όλοι μαζί για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας

Συναυλία με την εθελοντική συμμετοχή Καρδιτσιωτών καλλιτεχνών και μοναδικό “εισιτήριο” την προσφορά τροφίμων και ειδών καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής διοργανώνεται την Παρασκευή 7/9 στις 8.30 μ.μ στο Δημοτικό Στάδιο

Ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους Καρδιτσιώτες να συμμετάσχουν στην συναυλία αλληλεγγύης που διοργανώνεται την Παρασκευή 7/9 στις 8.30 μ.μ. το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας με πρωτοβουλία του Δήμου και την εθελοντική συμμετοχή τοπικών μουσικών σχημάτων, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας απηύθυνε ο Δήμαρχος κ. Φώτης Αλεξάκος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που δόθηκε στο Δημαρχείο.

Στη συνέντευξη τύπου συμμετείχαν επίσης η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων & Αλληλεγγύης κ. Ευαγγελία Διαμαντή, η Διευθύντρια της ∆/νσης Κοινωνικών Πολιτικών και ∆ηµόσιας Υγείας του Δήμου κ. Αθηνά Πέτσα, συντονίστρια και της δράσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Κοινωνικού Φαρμακείου και του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου που συμμετέχουν στην διοργάνωση της εκδήλωσης και εκπρόσωποι των συγκροτημάτων που θα εμφανιστούν στην συναυλία.

“ Εισιτήριο” γι’ αυτή την μοναδική συναυλία θα είναι η προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας (με μεγαλύτερη ανάγκη το ελαιόλαδο), παιδικών τροφών, καθαριστικών και ειδών ατομικής υγιεινής για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας που στηρίζει αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας και τις οικογένειές τους.

Είναι μια ευκαιρία για όλους τους Καρδιτσιώτες να διασκεδάσουν, να ψυχαγωγηθούν και παράλληλα να εκφράσουν με έμπρακτο τρόπο την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη τους σε συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη μας” τόνισε ο κ. Αλεξάκος, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους καλλιτέχνες που ανταποκρίθηκαν στην ανοικτή πρόσκληση που απηύθυνε τον περασμένο Ιούλιο ο Δήμος , την Ομάδα Έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου που ως δομή λειτουργεί υπό την Δ/νση Κοινωνικών Πολιτικών και ∆ηµόσιας Υγείας του Δήμου, τους αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου που στηρίζουν το έργο του και τους εθελοντές του Δήμου που η βοήθειά τους είναι πολύτιμη.

Σας καλούμε όλους να γεμίσουμε το βράδυ της Παρασκευής το στάδιο και να δείξουμε οτι η Καρδίτσα είναι μια πόλη αλληλεγγύης και πρωτοπορεί και σ΄αυτόν τον τομέα.” κατέληξε ο Δήμαρχος.

Στη συναυλία αλληλεγγύης για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου που διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά θα συμμετάσχουν τα παρακάτω μουσικά σχήματα:

Απόηχος, Μουσικές Αποδράσεις, Ρεμπέτικη Παρέα, Στροφαλίδες, Ταξιδιώτες, και το νεανικό συγκρότημα του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας “The Nameless”.

Μιλώντας εκ μέρους των συγκροτημάτων που θα συμμετάσχουν στη συναυλία η κ Ντίνα Εγγλέζου εξέφρασε τη χαρά όλων των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση και κάλεσε όλους τους συμπολίτες να γεμίσουν το βράδυ της Παρασκευής το Δημοτικό Στάδιο στηρίζοντας έτσι έμπρακτα το σημαντικό σκοπό της.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι: Τα νερά “Θεόνη”, το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Καρδίτσας, το Θέατρο ‘Οψεις, η Μηχατρονική Καρδίτσας , το Κέντρο Ειδικής Αγωγής “Πυξίδα” και η Σεκιούριτυ Blackhawk.

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει η ηθοποιός κ. Βάσω Μακρή.

Τα είδη τα οποία έχει μεγαλύτερη ανάγκη το Κοινωνικό Παντοπωλείου και τα οποία θα συγκεντρωθούν στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου είναι: Ελαιόλαδο 1lt, αλεύρι, ξίδι, αλάτι, ζάχαρη, καφέ, μέλι, μαρμελάδα, κονσέρβες, γάλατα μακράς διαρκείας (τύπου νουνού), παιδικά σνακ (μπισκότα, κρουασάν, χυμός) γάλα σκόνη για μωρό, βρεφικές κρέμες, πάνες, μωρομάντηλα, πάνες ακράτειας, σερβιέτες, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, σαμπουάν, αφρόλουτρο, απορρυπαντικό πλυντηρίου, σφουγγάρια πιάτων, σφουγγαρια σώματος, κρεμοσάπουνο, υγρό απορρυπαντικό πιάτων, σαπούνι ατομικό (προσωπικής υγιεινής), οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα και μπατονέτες,