Επίδειξη Σχολής Κιθάρας από το Δημοτικό Ωδείο

foto_synaylia_2013Το Δημοτικό Ωδείο (ΔΟΠΑΚ), οργανώνει την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 και ώρα 7.30 μ.μ., την ετήσια μαθητική συναυλία-επίδειξη της σχολής κιθάρας, της τάξης του καθηγητή Γιώργου Τσιάλα.

Οι γονείς και φίλοι των μαθητών αλλά και όλοι οι φίλοι της κιθάρας γενικά, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια αξιόλογη μουσική εκδήλωση, από μικρούς αλλά και μεγαλύτερους σπουδαστές-κιθαριστές.  

Οι μαθητές με την κατάληλη προετοιμασία και την έμπειρη καθοδήγηση του δασκάλου τους, θα παρουσιάσουν το μέχρι τώρα έργο τους και την πρόοδο τους σ' αυτό, με ένα μικρό μουσικό δείγμα ο καθένας τους.

Θα ερμηνεύσουν μουσικά κομμάτια ρεπερτορίου, που διδάχθηκαν κατά την διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς. 

Το Δημοτικό Ωδείο παρόλο που εχει δεχθεί και αυτό τις αρνητικές συνέπειες, απο την σφοδρή οικονομική κρίση, δεν παύει να παράγει εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό έργο υψηλής ποιότητας.

Ακόμη και τέτοιου τύπου επιδείξεις, όπου τον κύριο λόγο τον έχουν οι μαθητές, παραμένουν προσεγμένες και σοβαρές εκδηλώσεις επιπέδου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια ποικιλία από ευχάριστα κομμάτια για σόλο κιθάρα, για δύο κιθάρες, για τρεις κιθάρες, για φλάουτο και κιθάρα και θα κλείσει με πέντε κιθάρες (Quinteto).

Φιλική συμμετοχή στην εκδήλωση έχουν :  η Πόπη Αργυροπούλου – Φλάουτο σε συνεργασία με τον Γ. Τσιάλα – κιθάρα, (ο οποίος θα συνοδεύσει και όλα τα σύνολα των κιθαριστών) και στο Quinteto, του μαθητή κιθάρας Δημήτρη Αθανασούλα, (τάξη κ. Αδάμ Καρανίκα).

Η επίδειξη, γιορτή της κιθάρας, θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δ.Ω.Κ. Γαρδικίου 25, στον 3ο όροφο. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.