Εκδήλωση του Οικοτροφείου ΓΑΛΗΝΟΣ στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων του 31ου Π.Φ.Ε.Θ.

Το δικό τους μήνυμα ανθρωπιάς και ελπίδας έδωσαν το προσωπικό και οι φιλοξενούμενοι του Οικοτροφείου «Γαληνός» της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. μέσα από την εκδήλωση που οργάνωσαν, το πρωί της Τρίτης 24 Μαρτίου, στο Παυσίλυπο, στα πλαίσια των παράλληλων δράσεων του 31ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας.

Οι λήπτες υπηρεσιών του Οικοτροφείου παρουσίασαν, με τη βοήθεια της κ. Μαρίας Καραπαναγιώτη καθώς και της κ. Έφης Καρανάσιου, μουσικές-χορευτικές εικόνες από την ταινία «Η Αθήνα τη νύχτα», εισπράττοντας το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Παράλληλα, έγιναν ομιλίες από την επιστημονικά υπεύθυνη και κοινωνική λειτουργό κ. Αποστολία Καραϊσκου η οποία ανέπτυξε το θέμα «Έκφραση συναισθημάτων μέσω Τέχνης» και την ψυχολόγο κ. Κων/να Πουλιάρη που μίλησε για την «Κοινωνικοποίηση για άτομα με μειονεξία».

Η υπεύθυνη του Οικοτροφείου κ. Σιδηρούλα Αραμπατζή ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους και έδωσε την υπόσχεση ότι η δομή θα συνεχίσει να προσφέρει με τον ίδιο ζήλο και αγάπη τις υπηρεσίες της.

Παρόντες ήταν ο σκηνοθέτης κ. Βασίλης Κυρίτσης και ο ηθοποιός κ. Γιάννης Μόρτζος και από την πλευρά της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων ο Πρόεδρος κ. Μανώλης Στεργιόπουλος και ο Γεν. Γραμματέας κ. Βασ. Αγραφιώτης.