Εκδήλωση αγάπης των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Καρδίτσας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού
Εκδήλωση αγάπης των Παιδικών και Βρεφονηπιακών
Σταθμών του Δήμου Καρδίτσας

Διοργανώνεται την Τετάρτη 10/12 στις 5.00 μ.μ. στο αναψυκτήριο Παυσιλύπου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου “Η Καρδίτσα γιορτά…ΖΕΙ”

Αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, που εορτάζεται στις 11 Δεκεμβρίου είναι η εκδήλωση εκδήλωση ΑΓΑΠΗΣ, που διοργανώνουν την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου και ώρα 5  μ.μ. στο χώρο του Αναψυκτηρίου του Παυσίλυπου τα παιδιά των Παιδικων και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Καρδίτσας, τα οποία προσκαλούν όλα τα παιδιά και τους γονείς τους να παραβρεθούν.

Η εκδήλωση, στην οποία συμμετέχουν επίσης η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων & Αλληλεγγύης, το Δημοτικό Ωδείο, καθώς και η εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού κ. Ειρήνη Γέρακα, εντάσσεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων “Η Καρδίτσα γιορτά…ΖΕΙ” που διοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας σε συνεργασία με φορείς και συλλόγους της περιοχής και την υποστήριξη τοπικών επιχειρήσεων.

Σχεδόν παράλληλα με την εκδήλωση, στην Πλατεία “Δημ. Γιολδάση”(πρώην Πλατεία Λάππα) και από 4:30μμ έως 6:00μμ. τα παιδιά των Κ.Δ.Α.Π. Γιολδάση, Γαρδικίου και των Παιδικών Βιβλιοθηκών  ΔΟΠΑΚ θα στολίσουν το Δέντρο των Ευχών.

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων συνεχίστηκε το πρωί της Τρίτης με την προβολή κινηματογραφικής ταινίας για τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου και του Θεοδωρίδειου Κέντρου “Ορίζοντες”, τα οποία απόλαυσαν την προβολή, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας στο αναψυκτήριο του Παυσιλύπου τα παιδιά της πόλης είχαν την ευκαιρία να κατασκευάσουν τη δική τους χριστουγεννιάτικη κάρτα, υπό την καθοδήγηση της κ. Αλεξάνδρας Τέα.