Εγκαινιάστηκε ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Καρδιτσομαγούλας

Τα εγκαίνια του νέου χώρου λειτουργίας του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Καρδιτσομαγούλας πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18/1 κατά τη διάρκεια μιας λιτής εκδήλωσης που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινότητα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός των άλλων η βουλευτής κ. Χρ. Κατσιαβριά, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκος και οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιαν. Σβάρνας, Τριαντ. Τίκας και Βασ. Κουρκούνας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καρδιτσομαγούλας κ. Αλ. Αντωνόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κων. Γαλανόπουλος, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου και πλήθος κόσμου.

Όπως επισημάνθηκε τόσο από τον κ. Αλεξάκο, όσο και από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας με την απόφαση μεταστέγασης του Νηπιαγωγείου στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου εξοικονομήθηκαν σημαντικοί πόροι προς όφελος του σχολείου και κατ’ επέκταση των παιδιών, ενώ αξιοποιήθηκε ο χώρος για την δημιουργία ενός σύγχρονου, λειτουργικού και πολύ όμορφου παιδικού σταθμού, για τον οποίο ο κ. Αντωνόπουλος ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου.

Ο Δήμαρχος υπογράμμισε επίσης οτι η Δημοτική Αρχή έδωσε προτεραιότητα στην βελτίωση των υποδομών της εκπαίδευσης, αλλά και γενικότερα με συστηματική προσπάθεια έχει εξασφαλίσει την χρηματοδότηση έργων συνολικού προυπολογισμού 40 εκατομμυρίων € περίπου που θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται το επόμενο διάστημα, μεταξύ των οποίων και το έργο αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης της Καρδιτσομαγούλας και του Αρτεσιανού προυπολογισμού 3,2 εκατομμυρίων €

Η κ. Κατσιαβριά με τη σειρά της εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίησή της για τον όμορφο και φιλόξενο χώρο που δημιουργήθηκε, συγχαίροντας τη Δημοτική Αρχή και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας, ενώ υπογράμμσε οτι αποτελεί και κυβερνητική προτεραιότητα η στήριξη και η ανάπτυξη παιδικών σταθμών και άλλων κοινωνικών δομών προς όφελος των ασθενέστερων οικονομικά οικογενειών και των εργαζόμενων γυναικών.

Τις ευχαριστίες τους για τον νέο χώρο εξέφρασαν και οι εκπρόσωποι των γονέων και των εργαζομένων του Σταθμού.