Δράσεις αλληλεγγύης του Δήμου Καρδίτσας

Αξιοποιήθηκαν δωρεές επιχειρήσεων και πρωτοβουλίες πολιτών για την ανακούφιση συμπολιτών, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο κοινωνικό μητρώο απόρων του Δήμου

Ο Δήμος Καρδίτσας (Τμήμα Αλληλεγγύης-Ειδικών Πληθυσμιακών Ευπαθών Ομάδων- Εθελοντισμού) προσέφερε ογδόντα πέντε (85) δέματα με τρόφιμα , τετρακόσια είκοσι (420) γαλακτοκομικά προϊόντα, καθώς επίσης τριάντα πέντε (35) δεματάκια με παιχνίδια και λαμπάδες κ.α. σε συμπολίτες μας, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο κοινωνικό μητρώο  απόρων του Δήμου. 

Τα προϊόντα τα οποία προσφέρθηκαν είναι δωρεά από τους παρακάτω:                                                                             

  • ΤΡΙΚΚΗ  ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
  • ΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ΤΜΗΜΑ Ε1)

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το CATERING  BONUS EVENT του Β. ΓΙΑΝΚΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.οι οποίοι πρόσφεραν το μήνα Μάρτιο χίλιες πεντακόσιες (1500) μερίδες περίπου στο Σπίτι της Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Θέλουμε ακόμα να ευχαριστήσουμε το Θεσσαλικό τηλεοπτικό κανάλι ΤRT για την ποσότητα τροφίμων, την οποία προσέφερε στο νεοσύστατο Κοινωνικό Παντοπωλείο που ίδρυσε ο Δήμος Καρδίτσας.

Θα θέλαμε τέλος να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς  και τους φορείς της πόλης μας,  καθώς και τους εθελοντές μας,  διότι χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να προσφέρουμε στιγμές αγάπης στους συμπολίτες μας.