Χαιρετισμός του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Φώτη Αλεξάκου στην εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Αγαπητές φίλες και φίλοι

Σας καλωσορίζω όλους στην εκδήλωση που διοργανώνουμε απόψε για να φωταγωγήσουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης μας και να ξεκινήσουμε να μετράμε μαζί αντίστροφα τις μέρες για τον ερχομό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, της ωραιότερης περιόδου του χρόνου.

Ως Δήμος Καρδίτσας θέλοντας να προσδώσουμε σε αυτή την περίοδο έναν ιδιαίτερα εορταστικό χαρακτήρα, συνεργαστήκαμε με φορείς και συλλόγους της περιοχής μας και καταφέραμε να οργανώσουμε ένα πρόγραμμα ποιοτικών εκδηλώσεων.

Εκδηλώσεις που στο επίκεντρό τους έχουν τα παιδιά, στα οποία οφείλουμε να προσφέρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για να απολαύσουν ξέγνοιαστες και όμορφες γιορτές.

Αξιοποιήσαμε όλες τις δομές του Δήμου, αλλά και το πολύ αξιόλογο καλλιτεχνικό δυναμικό που διαθέτουμε, το οποίο συμμετέχει αφιλοκερδώς και τους ευχαριστούμε γι΄αυτό.

Όπως ευχαριστούμε θερμά και τις επιχειρήσεις της περιοχής μας που ανταποκρίθηκαν με προθυμία στο κάλεσμά μας να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή με προσφορές τους καλύπτοντας έτσι ένα μέρος του κόστους.

Έτσι χάρη στον εθελοντισμό και τη διάθεση προσφοράς και χωρίς ουσιαστική επιβάρυνση του Δήμου, η Καρδίτσα, τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά,  θα έχει εορταστικό χρώμα και πιστεύουμε οτι θα είναι ιδιαίτερα ελκυστική, όχι μόνο για τους Καρδιτσιώτες που θέλουμε να μείνουν στην πόλη, αλλά και για τους επισκέπτες.

Στηρίζουμε έτσι έμμεσα και την τοπική αγορά που δεν έχει να ζηλέψει το παραμικρό από τις αγορές άλλων πόλεων και που αξίζει τη στήριξη και την προτίμησή μας, ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη για όλους συγκυρία.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας καλές γιορτές, να ευχαριστήσω τους φορείς, τους επιχειρηματίες της πόλης, τους υπηρεσιακούς παράγοντες και όλους, όσοι συνεργάστηκαν και συνεισέφεραν στην οργάνωση των εκδηλώσεων και να σας καλέσω  να συμμετέχετε σ' αυτές.