7η Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στις 28-07-2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1.Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με έγκριση του κανονισμού που προσδιορίζει τους όρους οργάνωσης και λειτουργίας του Πεδίου Προσγείωσης Ελαφρών Αεροσκαφών Μυρίνης Δήμου Καρδίτσας. (εισ.:κ. Γιαννουλάκη)
(Απόφαση ΕΠΖ 106/2014)

2.Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με παραχώρηση κατά χρήση έκτασης εντός του Πεδίου Προσγείωσης Ελαφρών Αεροσκαφών Μυρίνης, για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών της Αερολέσχης Νομού Καρδίτσας. (εισ.κ. Γιαννουλάκη)
(Απόφαση ΕΠΖ 107/2014)

3.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος “Επιχείρηση μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος (ζεστής και κρύας κουζίνας)” στην Τριανταφύλλου Στυλιανή του Τριαντάφυλλου στην Τοπική Κοινότητα Πτελοπούλας του Δήμου Καρδίτσας.(εισ.:κ.Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 111/2014)

4.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος “Επιχείρηση Λιανικής και Χονδρικής διάθεσης τροφίμων” στον Δασκαλάκο Χρήστο του Παναγιώτη στην Τοπική Κοινότητα Μητρόπολης του Δήμου Καρδίτσας.(εισ.:κ.Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 108/2014)

5.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος “Παροχής Υπηρεσιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (ΚΟΥΡΕΙΟ)” στον Στρατίκη Ιωάννη του Γεωργίου στην Τοπική Κοινότητα Μητρόπολης του Δήμου Καρδίτσας.(εισ.:κ.Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 109/2014)

ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΕΩΝ

6.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση προέγκρισης ίδρυσης “Επιχείρηση Αναψυχής (καφενείο)” του Νικολάου Χαλάτση του Κων/νου, στην Τοπική Κοινότητα Νεράϊδας του Δήμου Καρδίτσας. (εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 112/2014)

7.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση προέγκρισης ίδρυσης “Επιχείρηση Λιανικού και Χονδρικού εμπορίου (Παντοπωλείο)” της Παπανικολάου Όλγας του Αθανασίου, στην Τοπική Κοινότητα Ξυνονερίου. (εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 113/2014)

8.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση προέγκρισης ίδρυσης “Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης και Επιχείρηση Αναψυχής” της Μαλιώρα Αικατερίνης του Χρήστου, στην Τοπική Κοινότητα Προδρόμου του Δήμου Καρδίτσας. (εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 114/2014)

ΧΡΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

9.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση άδειας λειτουργίας “Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης πλήρους γεύματος (ζεστής και κρύας κουζίνας)” του Τριανταφύλλου Τριαντάφυλλου του Ευαγγέλου στην Τοπική Κοινότητα Πτελοπούλας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 110/2014)

10.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση άδειας λειτουργίας “Καφετέρια- Μπαρ” της Ζαχαρή Ηλιάνας του Δημητρίου στην Τοπική Κοινότητα Καλλιφωνίου.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 115/2014)

11.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση άδειας λειτουργίας “Επιχείρηση Αναψυχής (Fast Food)” του Κακκάβα Κωνσταντίνου του Βαϊου στην Τοπική Κοινότητα Μητρόπολης.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 116/2014)

12.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση άδειας λειτουργίας “Καφέ- Ουζερί” του Λιάσκου Δημήτριου του Βαϊου στην Τοπική Κοινότητα Μακρυχωρίου.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 117/2014)

ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ

13.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση άδειας λειτουργίας “Καφετέρια” με την επωνυμία “MAISON” ιδιοκτησίας του Κρανίτσα Βασιλείου του Φωτίου που βρίσκεται στο 2ο χιλ. της Ε.Ο. Καρδίτσας- Μητρόπολης.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 118/2014)

14.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση άδειας λειτουργίας “Εστιατόριο” με την επωνυμία “ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ” ιδιοκτησίας του Σπάνια Χρήστου του Αγγέλου που βρίσκεται στην οδό Λ. Δημοκρατίας 12 στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 119/2014)

15.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση άδειας λειτουργίας “Ουζερί” με την επωνυμία “ΚΟΡΑΛΙ” ιδιοκτησίας του Γιαννάκου Φωτίου του Θωμά που βρίσκεται στην οδό Καζαμπάκα 6 στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 120/2014)

16.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση άδειας λειτουργίας “Επιχείρηση Αναψυχής” με την επωνυμία “BLUES BAR” ιδιοκτησίας του Γαλανόπουλου Κωνσταντίνου του Γεωργίου που βρίσκεται στην οδό Δ. Τερτίπη 19 στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 121/2014)

17.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση άδειας λειτουργίας “Καφετέρια (Επιχείρηση Αναψυχής)” με την επωνυμία “SOLER” ιδιοκτησίας των Μανώλης Λ.- Καλαντζής Α. που βρίσκεται στην Πλατεία Δικαστηρίων στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 122/2014)

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

18.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση άδειας λειτουργίας “Κρεοπωλείου” του Μονάντερου Δημήτριου του Κων/νου στην Τοπική Κοινότητα Σαραντάπορου Νεράϊδας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 123/2014)

19.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση άδειας λειτουργίας “Παντοπωλείου” του Σπανού Βάϊου του Χαραλάμπους στην Τοπική Κοινότητα Σαραντάπορου Νεράϊδας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 124/2014)

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

20.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση άδειας λειτουργίας “Επιχείρηση Αναψυχής” με την επωνυμία “SIX BAR” ιδιοκτησίας της Κορομπίλια Βαϊας του Χρήστου που βρίσκεται στην οδό Δ. Τερτίπη 25 και Σμύρνης στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 125/2014)

21.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση άδειας λειτουργίας “Επιχείρηση Αναψυχής προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών” με την επωνυμία “PAPA DOBLE” ιδιοκτησίας του Κρανίτσα Βασιλείου του Φωτίου που βρίσκεται στην οδό Δ. Τερτίπη και Σμύρνης στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 126/2014)

22.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση άδειας λειτουργίας “Επιχείρηση Αναψυχής” με την επωνυμία “ΤΟΣΟ ΔΑ” ιδιοκτησίας της Αβραμοπούλου Ζωής του Ναούμ που βρίσκεται στην οδό Δ. Τερτίπη και Σμύρνης στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 127/2014)

23.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση άδειας λειτουργίας “Καφενείο- Ζαχαροπλαστείο (Επιχείρηση Αναψυχής)” ιδιοκτησίας του Γκερμπεσιώτη Ηρακλή του Χρήστου που βρίσκεται στην οδό Ιεζεκιήλ και Ηρώων Πολυτεχνείου στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 128/2014)

24.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση άδειας λειτουργίας “Επιχείρηση Αναψυχής (καφενείο)” ιδιοκτησίας της Κωτούλα Αγγελικής του Νικολάου που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Μητρόπολης.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 129/2014)