3η Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στις 31-03-2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9:30 π.μ.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος “Επιχείρηση αναψυχής- Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης πλήρους γεύματος (Καφενείου- Ουζοπωλείου- Ψητοπωλείου)” στον Χαλαβέτα Πέτρο του Κων/νου στην Τοπική Κοινότητα Αγ. Θεοδώρου.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 55/2014)

2.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος “Επιχείρηση Μαζικής εστίασης & αναψυχής” στον Μπαντρά Χρήστο του Κων/νου στην Τοπική Κοινότητα Παλαιοκκλησίου.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 56/2014)

3.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση άδειας χρήσης μουσικής και παράτασης ωραρίου λειτουργίας “Καφεπαντοπωλείο” της Λαμπροπούλου Ελένης του Αχιλλέα στην Τοπική Κοινότητα Φράγκου.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 58/2014)

4.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση άδειας χρήσης μουσικής και παράτασης ωραρίου λειτουργίας “Καφέ- Ψητοπωλείο ” του Γιαπαλή Στέργιου του Ευαγγέλου στην Τοπική Κοινότητα Μητρόπολης.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 59/2014)

5.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση άδειας λειτουργίας “Καφέ- Ουζερί” της Γκούρλα Παρασκευής του Πολυκάρπου με την επωνυμία “ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ” στην Τοπική Κοινότητα Καρδιτσομαγούλας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 60/2014)

6.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση άδειας λειτουργίας “Καφετέρια” της Π. ΓΑΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ με εκπρόσωπο τον Γατή Ποσειδώνα του Γεωργίου  στην οδό Βαλταδώρου 5 στον Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 61/2014)

7.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση προέγκρισης ίδρυσης “Επιχείρηση Αναψυχής (Αναψυκτήριο)” της Ξυδιά Μαρίας του Αλεξάνδρου στην Τοπική Κοινότητα Καλλιθήρου.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 62/2014)

8.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση προέγκρισης ίδρυσης “Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης πλήρους γεύματος και Επιχείρηση Αναψυχής” της Ζευγαρά Αναστασίας του Ματθαίου στην Τοπική Κοινότητα Μακρυχωρίου.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 63/2014)

9.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση προέγκρισης ίδρυσης “Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης πλήρους γεύματος και Επιχείρηση Αναψυχής” της Ψήμμα Αναστασίας του Γεωργίου στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Θεοδώρου.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 64/2014)

10.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση προέγκρισης ίδρυσης “Επιχείρηση Αναψυχής (Καφενείο)” του Νικολάου Χαλάτση του Κων/νου στην Τοπική Κοινότητα Νεράϊδας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 65/2014)

11.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παραχώρηση στοάς για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κεντρική Πλατεία, μετά από αίτηση του κ. Σιούρτου Βησσάρη. (εισ.:κ. Βασιλείου)
(Απόφαση ΕΠΖ 66/2014)

12.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χωροθέτηση ποδηλατοστασίων στην πόλη της Καρδίτσας.(εισ.:κ. Κοτσάμπαση)
(Απόφαση ΕΠΖ 67/2014)

13.Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με τροποποίηση του σχεδίου πόλης στα ΟΤ 395- 1121 (Παγάνας Χρήστος και Βασίλειος).(εισ.:κ.Κουτσάφτης)
(Απόφαση ΕΠΖ 50/2014)

14.Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την παραχώρηση κατά χρήση στον “Α.Σ. ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ”, του γηπέδου της Αγίας Παρασκευής (Άρης Καρδίτσας). (εισ.:κ. Κουτσάφτης)
(Απόφαση ΕΠΖ 51/2014)

15.Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με παραχώρηση προς χρήση Δημοτικής έκτασης στην περιοχή της Αγ. Παρασκευής.(εισ.:κ.Κουτσάφτης)
(Απόφαση ΕΠΖ 52/2014)

16.Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με παρέκκλιση ως προς την απόσταση από τα όρια για ανέγερση υποστέγου στο τεμ. 179 Αναδασμού 1994 Ρούσσου. (εισ.:κ. Κουτσάφτης)
(Απόφαση ΕΠΖ 53/2014)

17.Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την παραχώρηση κατά χρήση του δημοτικού κτιρίου όπου βρισκόταν η πρώην βιβλιοθήκη της Δημοτικής Κοινότητας Καρδιτσομαγούλας, στο Σύλλογο Γυναικών Καρδιτσομαγούλας.
(Απόφαση ΕΠΖ 68/2014)

18.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παραχώρηση προς χρήση Δημοτικής Έκτασης στο Σωματείο “ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ”.(εισ.:κ. Κουτσάφτης)
(Απόφαση ΕΠΖ 54/2014)


ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση συζήτησης θεμάτων εκτός ημερήσιας διάταξης.
(Απόφαση ΕΠΖ 49/2014)

2.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος “Επιχείρηση Αναψυχής (Καφενείο)” στον Βασιλάκο Δημήτριο του Αποστόλου  στην Τ.Κ. Ξυνονερίου. (εισ.:κ.Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 57/2014)