12η πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση της επιτροπής ποιότητας ζωής στις 9/10/2013 ημέρα τετάρτη και ώρα 9:00 π.μ.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την παραχώρηση έκτασης προς χρήση για τις προπονητικές ανάγκες του Α.Ο. Καρδίτσας.(εισ.:κ. Χατζής)
(Απόφαση ΕΠΖ 179/2013)

2.Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με αίτημα του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας για παραχώρηση προς χρήση Δημοτικής έκτασης 5.000 τ.μ. για τη δημιουργία χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων. (εισ.:κ. Κουτσάφτης)
(Απόφαση ΕΠΖ 180/2013)

3.Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με καθορισμό τιμής μονάδος αποζημίωσης λόγω ρυμοτομίας (Λαζινού- Γεωργίου Αυγερινή). (εισ.:κ. Ζαρακότας)
(Απόφαση ΕΠΖ 183/2013)

4.Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με καθορισμό τιμής μονάδος αποζημίωσης λόγω ρυμοτομίας (Λάσδα Ροζαλία). (εισ.:κ. Ζαρακότας)
(Απόφαση ΕΠΖ 184/2013)

5.Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την έκδοση κανονιστικής απόφασης που αφορά στην τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης σε διασταύρωση που βρίσκεται βόρεια του οικισμού της Τοπικής Κοινότητας Γεωργικού του Δήμου Καρδίτσας. (εισ.:κ. Ζησοπούλου)
(Απόφαση ΕΠΖ 181/2013)

6.Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την έκδοση κανονιστικής απόφασης που αφορά κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας, μετά από αίτηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.(εισ.:κ. Ζησοπούλου)
(Απόφαση ΕΠΖ 182/2013)

7.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος “Επιχείρησης μαζικής εστίασης (πλήρους γεύματος) & Επιχείρηση λιανικού & χονδρικού εμπορίου” στην Παναγιώτου Ευαγγελή του Σεραφείμ στην Τοπική Κοινότητα Αμπελικού του Δήμου Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 192/2013)

8.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος “Επιχείρησης μαζικής εστίασης & Επιχείρησης Αναψυχής  ” στην Μαλιώρα Αικατερίνη του Χρήστου στην Τοπική Κοινότητα Προδρόμου του Δήμου Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 193/2013)

9.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος “Επιχείρησης Αναψυχής” στον Καραμέτο Ιωάννη του Νικολάου στην Τοπική Κοινότητα Νεράϊδας του Δήμου Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 194/2013)

10.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος “Επιχείρησης Μαζικής εστίασης  (πλήρους γεύματος)  & Επιχείρησης Αναψυχής ” στον Σφήκα Δημήτριο του Αθανασίου στην Τοπική Κοινότητα Μέλισσας  του Δήμου Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 195/2013)

11.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση άδειας χρήσης μουσικής και παράτασης ωραρίου λειτουργίας “Εστιατόριο” του Οικονόμου Θωμά του Γεωργίου στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Γεωργίου του Δήμου Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 196/2013)

(ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ)

12.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση άδειας λειτουργίας “Καφενείο” της Καρύδα Γεωργίας του Χρήστου στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείο 53 στο Δήμο Καρδίτσας. (εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 197/2013)

(ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΙΔΡΥΣΗΣ)

13.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος “Αναψυκτήριο- Φαστ Φουντ” του Μιαρίτη Δημήτριου του Νικολάου στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 33 στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 198/2013)

14.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος “Αναψυκτήριο με παρασκευαστήριο” του Γαλαζούλα Δημήτριου του Γεωργίου στην οδό Τρικάλων 102 στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 199/2013)

15.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος “Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης, παρασκευής και προσφοράς πλήρους γεύματος” του Ζαραμπούκα Ιωάννη του Ορφέα στην οδό Τρικάλων 158 στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 200/2013)

16.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος “Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής” του Παπακωστόπουλου Παναγιώτη του Αποστόλου στην οδό Σαρανταπόρου 55 στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 201/2013)

17.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος “Λιανική & Χονδρική διάθεση ποτών- τροφίμων” της Σκαλίγκος Ι. & Λ.- ΟΕ στην οδό Χαρίτου 15 στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 202/2013)

18.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος “Καφενείο” της Κυριαζή Μαρίας του Αχιλλέα στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 38 στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 203/2013)

19.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος “Αναψυκτήριο- Ψητοπωλείο” του Τσιρογιάννη Θεόδωρου του Ευαγγέλου στην Τοπική Κοινότητα Καστανιάς στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 204/2013)

20.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος “Καφέ- Ουζερί- Ψητοπωλείο” της Γαλούση Αναστασίας του Δημητρίου στην Τοπική Κοινότητα Μακρυχωρίου στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 205/2013)

21.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος “Επιχείρηση Λιανικού & Χονδρικού Εμπορίου (πρατήριο πώλησης νωπών κρεάτων και κρεατοσκευασμάτων)” της Μπελάγια Παναγιώτας του Αναστασίου στην Τοπική Κοινότητα Σταυρού στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 206/2013)

22.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος “Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης & αναψυχής (καφενείο- ψητοπωλείο)” της Μερεντίτη Ευαγγελίας του Σωτηρίου στην Τοπική Κοινότητα Αγιοπηγής στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 207/2013)

23.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος “Γαλακτοπωλείο & κατάστημα τυποποιημένων ειδών παντοπωλείου” της Γαϊτανίδη Βασιλικής & ΥΙΟΙ ΕΕ στην οδό Κουμουνδούρου 39 στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 209/2013)

24.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος “Καφενείο- Ψητοπωλείο” της Keresztesiova Zuzana του  Iozef στην Τοπική Κοινότητα Ρούσσου στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 210/2013)

(ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΕΠΙ)

25.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση άδειας λειτουργίας του Κέντρου Διασκέδασης με την επωνυμία “ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ LIVE” του Αλεξίου Δημήτριου που βρίσκεται Τέρμα Τρικάλων στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 188/2013)

 26.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση άδειας λειτουργίας του Κέντρου Διασκέδασης με την επωνυμία “ΜΑΣΚΕΣ” του Πέτσα Κωνσταντίνου που βρίσκεται στο 3ο χιλ. Καρδίτσας- Αθηνών στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 186/2013)

27.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση άδειας λειτουργίας του Κέντρου Διασκέδασης με την επωνυμία “ΑΜΑΛΙΑ” του Μπαμπλέκη Οδυσσέα που βρίσκεται στην περιφερειακή οδό Καρδίτσας- Καρδιτσομαγούλας στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 187/2013)

28.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση άδειας λειτουργίας του Κέντρου Διασκέδασης με την επωνυμία “ΜΕΓΑΡΟ” του Χατζοπλάκη Α.Α. ΕΠΕ που βρίσκεται στο 9ο χιλ. Καρδίτσας- Αθηνών στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 189/2013)

29.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση άδειας λειτουργίας του Κέντρου Διασκέδασης με την επωνυμία “ΝΟΤΕΣ” του Κουκουράβα Φώτιου που βρίσκεται στο 4ο χιλ. Καρδίτσας- Αθηνών στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 190/2013)

30.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση άδειας λειτουργίας του Κέντρου Διασκέδασης με την επωνυμία“COSI” του Γεροδήμου Α.- Μπέη Β. & ΣΙΑ ΕΕ που βρίσκεται στο 2ο χιλ. Καρδίτσας- Ταυρωπού στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 185/2013)

31.Ενημέρωση σχετικά με τα καταστήματα των κ.κ. Μπαλογιάννη Ευαγγελίας, Πυργιώτη Κυριακούλας, Δασκάλου Ελένης, Ζαχαρή Νικολάου, Μαντζιάρα Βασιλείου.
(Απόφαση ΕΠΖ 191/2013)

32.Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την έκδοση κανονιστικής απόφασης που αφορά στην έγκριση του κανονισμού προσδιορισμού θέσεων των υπόγειων κάδων που πρόκειται να τοποθετηθούν στην πόλη της Καρδίτσας, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “Υπογειοποιημένο σύστημα Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Καρδίτσας”. (εισ.:κ. Παρθένη)
(Απόφαση ΕΠΖ 208/2013)


ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση συζήτησης θεμάτων εκτός ημερήσιας διάταξης.
(Απόφαση ΕΠΖ 169/2013)

2.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος “Καφέ- Ουζερί” της Mitroi Ionela- Carmen που βρίσκεται στην οδό Νικηταρά και Πυθαγόρα στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 170/2013)

3.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση άδειας λειτουργίας “Επιχείρηση Λιανικού και Χονδρικού Εμπορίου” της Παπαγιαννακοπούλου Γαρουφαλιάς του Χρήστου που βρίσκεται στην οδό Βάλβη 18 στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 171/2013)

4.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος “Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης” του Παπακώστα Σωτήριου του Αστέριου που βρίσκεται στην οδό Βάλβη 31 στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 172/2013)

5.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος “Καφέ- Εστιατόριο- Πιτσαρία” της Ζευγαρά Αννίτας του Δημητρίου που βρίσκεται στην οδό Καποδιστρίου 61 στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 173/2013)

6.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος “Αναψυκτήριο- Καφέ Μπαρ” του Μάγγου Ιωάννη του Λάμπρου που βρίσκεται στο 3ο χιλ. Καρδίτσας- Αθήνας στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 174/2013)

7.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος “Καφενείο” της Κωστάκη Αθανασίας του Βασιλείου που βρίσκεται στην οδό Β. Τζέλλα 44 στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 175/2013)

8.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος “Fast Food- Τυροπιτάδικο χωρίς παρασκευαστήριο” του Τσιτιρίδη Κυριάκου του Ελευθερίου που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Καλλιθήρου στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 176/2013)

9.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος “Ψητοπωλείο” του Νασιάκου Κωνσταντίνου του Δημητρίου που βρίσκεται στην οδό Σμύρνης 13 στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 177/2013)

10.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος “Καφέ Μπαρ- Αναψυκτήριο” του Αλεξόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε. που βρίσκεται στο 2ο χιλ. Καρδίτσας- Μητρόπολης στο Δήμο Καρδίτσας.(εισ.:κ. Αθανασίου)
(Απόφαση ΕΠΖ 178/2013)